Το Ισραήλ όπως η Αμερική! Έδωσαν όπλα σε χιλιάδες Εβραίους για να μην ξανά ζήσουν τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου

Το Ισραήλ όπως η Αμερική! Δίνει όπλα σε χιλιάδες Εβραίους για να μην ξανά ζήσουν τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου

Κάθε μέρα, ολοένα και περισσότεροι Ισραηλινοί πολίτες αποκτούν όπλα ως μέσο αυτοάμυνας εναντίον πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων. Την προηγούμενη ημέρα, μια ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, προκάλεσε ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον λογαριασμό Clash Report, που είναι μια αξιόπιστη πηγή των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο υπουργός εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ έκανε μια σημαντική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα ο ακροδεξιός υπουργός Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ (Itamar Ben-Gvir) δήλωσε πως «οπλίσαμε δεκάδες χιλιάδες Εβραίους».

«Απλοποιήσαμε και επιταχύναμε τη διαδικασία απόκτησης όπλων και αδειών για όπλα» εξήγησε ο Ισραηλινός πολιτικός.

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Μπεν-Γκβιρ προέτρεψε τους Ισραηλινούς να οπλιστούν.

«Ισραηλινοί, οπλίστε τους εαυτούς σας!»

Η παραγωγή τυφεκίων στο Ισραήλ αυξάνεται: Τυχαίο γεγονός ή όχι;

Κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ, η ισραηλινή εταιρεία κατασκευής όπλων EMTAN επεκτείνει την παραγωγή όπλων χειρός για να καλύψει τις ανάγκες των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων. Εργάζονται ασταμάτητα για να ανταποκριθούν στις επείγουσες απαιτήσεις, ενώ προηγουμένως πρόσφεραν τυφέκια MZ-4 για την προστασία των ισραηλινών κοινοτήτων, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους στην εθνική άμυνα. Τα τυφέκια MZ-4 πληρούν διεθνείς στρατιωτικές προδιαγραφές και ανταγωνίζονται τα αμερικανικά M4 και M16.

Η ανεπάντεχη αύξηση στην παραγωγή και προμήθεια των τυφεκίων MZ-4 αποδεικνύει τον ζωτικό ρόλο των εγχώριων κατασκευαστών όπλων στην ενίσχυση των αμυντικών ικανοτήτων του Ισραήλ κατά τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων συγκρούσεων. Εξασφαλίζουν ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξοπλίζονται με υψηλής τεχνολογίας όπλα.

Το τυφέκιο MZ-4 είναι ένα αυτόματο τυφέκιο που χρησιμοποιεί σφαίρες 5,56 χιλιοστών του ΝΑΤΟ. Με κάννη 14,5 ιντσών, προσφέρει ισορροπημένο συνδυασμό ακρίβειας και κινητικότητας, καθιστώντας το προτιμώμενο τυφέκιο για στρατούς παγκοσμίως.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top