Ξεκινούν σήμερα οι καταθέσεις των 16 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη

Το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Κ.Α. Καραμανλή για τα Τέμπη επιδιώκουν να πιέσουν την κυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία – Το ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει νέες πτυχές στην υπόθεση των Τεμπών

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών, κατηγορώντας τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για ποινικές ευθύνες.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για να διερευνήσει τα γεγονότα, ενώ ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από ποινικές κακουργηματικές ευθύνες, προβάλλοντας σοβαρές κατηγορίες εναντίον του Κ. Α. Καραμανλή και της κυβέρνησης.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν τη δημιουργία προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να αναλυθούν οι λεπτομέρειες του περιστατικού και να διαπιστωθούν ενδεχόμενες παραλείψεις.

Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις φτάνουν σε νέο ύψος, καθώς η αντιπολίτευση αποκαλύπτει τις πτυχές της υπόθεσης και ασκεί πιέσεις για τη διερεύνηση της υπόθεσης των Τεμπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το θέμα στην πολιτική ατζέντα και να φέρει στην επιφάνεια τυχόν ευθύνες της κυβέρνησης στην υπόθεση των Τεμπών.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top