Τουρκικό Πολυϊατρείο ανοίγει στην Θράκη ως παράρτημα εταιρείας της Κωνσταντινούπολης με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης!

Τουρκικό Πολυϊατρείο ανοίγει στην Θράκη ως παράρτημα εταιρείας της Κωνσταντινούπολης με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης!

Στην ίδρυση Πολυϊατρείου στην Αλεξανδρούπολη προχωράει τουρκική εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη και μάλιστα το παράρτημα της καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίoυ Έβρου στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Το θέμα αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” και επιβεβαιώνεται με μια απλή αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Έβρου όπου έγινε η εγγραφή για το υποκατάστημα της εταιρείας που θα λειτουργήσει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Στόχος της τουρκικής εταιρείας με επωνυμία: «ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI »είναι κυρίως (μαζί με πολλές ακόμα δυνατότητες που σχετίζονται με δραστηριότητες υγείας, όπως αναφέρεται στην εγγραφή της στο ΓΕΜΗ του τοπικού μας Επιμελητηρίου:

Μπορεί να ιδρύει ιδιωτικά ιδρύματα υγείας, να ανοίγει νοσοκομεία, πολυϊατρεία, ιατρεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, ιδρύματα αναλύσεων, να παρέχει υπηρεσίες υγείας, να παρέχει κάθε είδους μαθήματα πρώτων βοηθειών με άδεια από τα αρμόδια όργανα.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση του ΓΕΜΗ με ημεροηνία 10/1/2024, αναφέρεται ότι:

Την 10/01/2024 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο µε Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3965191, η από 1/17-11-2023 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων Αλλοδαπής Εταιρείας (ΤΟΥΡΚΙΑ) Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI» με την οποία αποφασίστηκε η εγκατάσταση στην Ελλάδα του υποκαταστήματος αλλοδαπής Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» και έλαβε αριθμό Γ.Ε.ΜΗ

Ποιος είναι ο στόχος; Αρχικά οι μουσουλμάνοι της Θράκης που επισκέπτονται την γειτονική Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις για ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα τέτοια θέματα, αλλά φυσικά και οι υπόλοιποι πολίτες του Έβρου και της θράκης γενικότερα. Με μικρότερο κόστος ενδεχομένως από τα άλλα ιδιωτικά διαγνωστικά πολυιατρεία.

Όπως αναφέρεται στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Έβρου:

Α. Στοιχεία αλλοδαπής εταιρείας
α) Η εταιρεία στις 06/05/2019 καταχωρήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Τούρκικου Εμπορικού Δικαίου στην ΤΔ Διεύθυνση Εμπορικού Μητρώου Κωνσταντινούπολης, με αριθμό Εμπορικού Μητρώου 191350-5 με βάση το ιδρυτικό της έγγραφο, ως Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης. Έχει αριθμό συστήματος καταχώρισης κεντρικού μητρώου 0099102660100001.
β) Επωνυμία: «ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI »
γ) Έδρα και διεύθυνση: Zamrutevler Mahallesi Cad. A17 Blok Apt. No:243 A/98 Maltepe, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
δ) Κεφάλαιο: Πενήντα χιλιάδες Τούρκικες Λίρες (50.000,00TL)
ε) Διοίκηση-εκπροσώπηση:
• Διευθυντής: Tugba Bildik, Icerenkoy Mah. Askent Sk. Askent Sitesi D Blok No:68 Atasehir, Κωνσταντινούπολη
Β. Στοιχεία Υποκαταστήματος
α) Επωνυμία: « ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ »
β) Έδρα: Δήμος Αλεξανδρούπολης, Τ.Κ. 68100
γ) Σκοπός:
1- Σύμφωνα με τις διατάξεις του βασικού νόμου αριθ. 3359 για τις υπηρεσίες υγείας, στο πλαίσιο των κανονισμών που σχετίζονται με το νόμο αυτό, λαμβάνοντας τις απαραίτητες άδειες στο πλαίσιο των υφιστάμενων νόμων για το θέμα αυτό, μπορεί να ιδρύει ιδιωτικά ιδρύματα υγείας, να ανοίγει νοσοκομεία, πολυϊατρεία, ιατρεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, ιδρύματα αναλύσεων, να παρέχει υπηρεσίες υγείας, να παρέχει κάθε είδους μαθήματα πρώτων βοηθειών με άδεια από τα αρμόδια όργανα.
Να ιδρύει, να λειτουργεί να ενοικιάζει, να εκμισθώνει, να εκμισθώνει, να μεταβιβάζει, να αγοράζει και να παλεί κάθε είδους βοηθητικές εγκαταστάσεις που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία, όπως εγκαταστάσεις υγείας, καμπίνες υγείας, μαιευτήρια, κέντρα προσθετικής θεραπείας, νοσοκομεία, ιατρεία, ιατρεία, ιδιωτικούς κοιτώνες, υγείας, ιδιωτικά κέντρα ελέγχου, εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων, ακτινολογικά και αιμοδοτικά κέντρα ως υποστηρικτικές και συμπληρωματικές εγκαταστάσεις.
2-Να ανοίξει, να ιδρύσει και να λειτουργήσει διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα, μονάδες φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης εντός του νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση της ανθρώπινης υγείας

1222111
22222222222222222222222222222
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top