«Τρέχει» να προλάβει τις «φωτιές» στη ΝΔ ο Α.Σκέρτσος: «Δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες»

«Τρέχει» να προλάβει τις «φωτιές» στη ΝΔ ο Α.Σκέρτσος: «Δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες»

«Το ζήτημα αυτό είναι φορτισμένο αξιακά και συναισθηματικά» είπε αλλά αυτό που τον «καίει» είναι ότι η ΝΔ έπεσε κάτω από τους 120 βουλευτές

Επιχειρώντας να «σβήσει» τις φωτιές που άναψα στο εσωτερικό της ΝΔ και αναφερόμενος στους «γαλάζιους» βουλευτές που δεν ψήφισαν το εκτρωματικό νομοσχέδιο με το οποίο θα παραδίδονται ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια, ο  υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ζήτησε «να μην κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες».

Στη ΝΔ και στην κυβέρνηση ξέρουν πως πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθώς 52 βουλευτές αποδοκίμασαν και ιδιαίτερα οι 21 που καταψήφισαν, το προσωπικό νομοσχέδιο του Κ.Μητσοτάκη, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Η ΝΔ έπεσε κάτω από τους 120 βουλευτές που είναι και το κατώτερο δυνατό όριο που επιτρέπει το Σύνταγμα ώστε μία κυβέρνηση να διατηρήσει την «δεδηλωμένη» ανάλογα βεβαίως με την συνολική σύνθεση της Βουλής (πόσοι παρουσιάστηκαν να ψηφίσουν).

«Ο κάθε βουλευτής έχει τη θέση του. Το ζήτημα αυτό είναι φορτισμένο αξιακά και συναισθηματικά και δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (16.02.24) στον ΣΚΑΪ, ενώ μόλις χθες ο γάμος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών «πέρασε» από τη Βουλή.

«Κανένα σχόλιο», απάντησε στο μεταξύ ο ίδιος σχετικά με την πύρινη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Αναφορικά δε με τη στάση της Εκκλησίας, ο Α.Σκέρτσος τόνισε ότι «υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, η Εκκλησία παλεύει για τις απόψεις της, αλλά η Πολιτεία πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top