Ζ.Κωνσταντοπούλου για φορολογικό νομοσχέδιο «Αν η κυβέρνηση ήθελε την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα ξεκινούσε από τη λίστα Λαγκάρντ...»

Ζ.Κωνσταντοπούλου για φορολογικό νομοσχέδιο «Αν η κυβέρνηση ήθελε την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα ξεκινούσε από τη λίστα Λαγκάρντ…»

Ζ.Κωνσταντοπούλου για φορολογικό νομοσχέδιο: «Αν η κυβέρνηση ήθελε την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα ξεκινούσε από τη λίστα Λαγκάρντ, την οποία την κάνατε, όχι γαργάρα, αλλά φροντίσατε να θαφτεί και υπουργοποιηθήκατε και εσείς, υπουργοποιήθηκε και ο κ. Παπασταύρου που είναι μέσα στη λίστα Λαγκάρντ, βασικός εμπλεκόμενος, έρχεστε μας κουνάτε εδώ το δάχτυλο ότι είναι όλοι αθώοι»!

«Το νομοσχέδιο αυτό είναι προκλητικό. Είναι μία ακόμα στρατηγική ενοχοποίησης της κοινωνίας, την ίδια ώρα που απεργάζεστε και υλοποιείτε την υπόθαλψη των εαυτών σας και των δικών σας ανθρώπων. Δεν έχει καμία σχέση αυτό το νομοσχέδιο με πάταξη της φοροδιαφυγής, τα έχουμε πει κύριε Θεοχάρη,» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσο δε για την υπόθεση των Τεμπών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε:
«Το έγκλημα των Τεμπών, αφορά 57 νεκρούς. Πενήντα επτά ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους. Οι πιο πολλοί είναι νέοι. Δύο κοπέλες χτες, θα έπαιρναν τα πτυχία τους και τα παρέλαβαν οι συγγενείς τους, 19χρονα, 18χρονα, 20χρονα παιδιά, δεν είναι στη ζωή, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των προηγούμενων κυβερνήσεων και σήμερα αυτό που έγινε ήταν αποκαλυπτικό», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
«Σε αυτή την κατάπτυστη μεθόδευση της κυβέρνησης, ήρθε αρωγός ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε αρωγός ο ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώσει, το μόνο κόμμα της Αντιπολίτευσης – τόσο αξίωμα έχει η αξιωματική αντιπολίτευση – υπέρ της εξαίρεσης μου.
Γιατί; Γιατί είμαι, ‘μεροληπτική’ υπέρ των θυμάτων.
Για ακούστε! Υπάρχουν, δηλαδή, κάποιοι σε αυτήν εδώ την αίθουσα και αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρούν ότι το να υπερασπίζεσαι τα θύματα αφιλοκερδώς και τις οικογένειές τους είναι, μεροληψία
».
Όπως είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την εξαίρεση της από την εξεταστική επιτροπή, πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης αν και είναι εκείνος που ως πρώην υπουργός Υγείας, «σύμφωνα με το εξώδικο που έστειλαν σήμερα οι πληγέντες, τα θύματα, οι οικογένειές τους, έχει συμμετάσχει στην επιτροπή που αποφάσισε το μπάζωμα του χώρου.
Το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος, εκεί όπου και πριν από λίγες μέρες ανακαλύφθηκαν (DNA),ανθρώπινα μέλη
».

«Αποφάσισαν λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία και υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, την εξαίρεση μου», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και χαρακτήρισε ντροπιαστική πράξη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Με τη στάση του αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τις χειρότερες και καλύτερες υπηρεσίες στην κυβέρνηση», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top