Καταθέτει αγωγή ο Γ. Δημητριάδης εναντίον των Β. Μαρινάκη και Α. Κούγια – Η ποδοσφαιρική σκηνή χαρακτηρίζεται από πολιτική κρίση

Καταθέτει αγωγή ο Γ. Δημητριάδης εναντίον των Β. Μαρινάκη και Α. Κούγια – Η ποδοσφαιρική σκηνή χαρακτηρίζεται από πολιτική κρίση

Το Predator και οι επισκέψεις του Γ. Δημητριάδη στη φυλακή του Κορυδαλλού, όπως αποκαλύπτει ο Α. Κούγιας.

Η σύγκρουση μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ιδιοκτήτη της, Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκτά πολιτικές διαστάσεις καθώς αναπτύσσεται έντονη αντιπαράθεση με την κυβέρνηση. Η αφορμή είναι τα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-2. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως εγκληματική οργάνωση.

Ο εκπρόσωπος του Μαρινάκη, Αλέξης Κούγιας, επισημαίνει ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος στο βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου, ρίχνοντας κατηγορίες προς το πρόσωπό του.

Η αντίδραση του Δημητριάδη δεν άργησε, καθώς ανακοίνωσε εξώδικο και προαναγγέλλει αγωγή κατά του Μαρινάκη και του Κούγια για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το πλαίσιο της σύγκρουσης φαίνεται πως είναι συνυφασμένο με το πρόσφατο σκάνδαλο Predator, αποκαλύπτοντας παράλληλες πτυχές των προσωπικοτήτων του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ερωτήματα προκύπτουν και γύρω από τις επαφές του Δημητριάδη με τον Κορυδαλλό, με τον Κούγια να αναφέρει πως ο Δημητριάδης είχε επισκεφθεί τον τόπο 36 φορές, προκαλώντας περαιτέρω αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις στον πολιτικό χώρο.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top