Μ. Χαραλαμπίδης: είναι άθλια τα ΜΜΕ των μαφιόζων ολιγαρχών και είναι άθλιοι οι υπάλληλοί τους που υποδύονται τους δημοσιογράφους

Μ. Χαραλαμπίδης: Είναι άθλια τα ΜΜΕ των μαφιόζων ολιγαρχών και είναι άθλιοι οι υπάλληλοί τους που υποδύονται τους δημοσιογράφους

hl 37430165350

Δεν είμαι αφελής και δεν περιμένω από χυδαία ΜΜΕ που ανήκουν σε χυδαίους ολιγάρχες και λειτουργούν χέρι-χέρι με ένα χυδαίο παρακράτος, και που θεωρούν τα πάντα κτήμα τους να συμπεριφερθούν κάπως διαφορετικά από την «Καμόρα».

80030975 109445193898875 8562546229798502400 n
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ακόμη και τα sites στο διαδύκτιο που το παίζουν «ανεξάρτητα» και «αριστερo-επαναστατικά» αποτελούν «συγκοινωνούντα δοχεία» με ό,τι πιο διεφθαρμένο υπάρχει.

Για κάθε κρατικό έγκλημα, κάθε συγκάλυψη, κάθε χυδαία απόκρυψη ειδήσεων όπως η δικαίωση των οροθετικών γυναικών το 2012, ή η ανατριχιαστική κατάθεση της κυρίας Καρυστιανού σήμερα, και τόσα άλλα, πάντα θα υπάρχει ένας κρεοπώλης, μια καραμπίνα και ένα ιδιωτικό έγκλημα που θα τις βάζει στο συρτάρι μέχρι να ξεχαστούν.

Ναι είναι άθλια τα ΜΜΕ των μαφιόζων ολιγαρχών και είναι άθλιοι οι υπάλληλοί τους που υποδύονται τους δημοσιογράφους, αλλά από την άλλη τον Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες δεν τον έβγαλαν ξανά βουλευτή μόνο αυτοί, τον έβγαλε και ο υπέροχος και πάντα αθώος λαός. Που είναι σάπιος.

Να γιατί για μένα δεν υπάρχει λαός παρά μόνο Έθνος. Ως λαός βαφτίζονται τα ΜΑΤ που ρίχνουν τα δακρυγόνα, λαός και οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες που τα εισπνέουν, λαός και οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες με τις μολότοφ και τους τραμπουκισμούς που δεν αφήνουν τίποτε όρθιο, λαός και οι χούλιγκαν των γηπέδων. Λαός του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Μαρινάκη, του Σαββίδη, του Μελισανίδη, του Μητσοτάκη, του Κασελάκη και του φούφουτου.

Το Έθνος όμως είναι ένα, αυτό των Ελλήνων.

Scroll to Top