Στέλεχός της Χαμάς με βαλίτσες φορτωμένες με 1,3 εκατ. δολάρια

Στέλεχός της Χαμάς με βαλίτσες φορτωμένες με 1,3 εκατ. δολάρια

Γιατί τόσα λεφτά και γιατί τώρα;

Στο σπίτι ενός υψηλόβαθμου μέλους της Χαμάς, εντοπίστηκαν βαλίτσες που περιείχαν πάνω από 1 εκατομμύριο βρώμικα δολάρια, αντιστοιχώντας σε περίπου 5 εκατομμύρια NIS ή 1,3 εκατομμύριο δολάρια. Η εκπρόσωπος τύπου του Ισραηλινού Στρατού επιβεβαίωσε την εύρεση αυτού του χρηματικού ποσού, ενώ πολλά όπλα ανακαλύφθηκαν από στρατιώτες σε αυτό το σπίτι.

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν όσον αφορά την προέλευση των χρημάτων και τους λόγους για την αποθήκευσή τους. Είναι δυτικά δολάρια που ίσως χρηματοδότησαν τις πρόσφατες επιθέσεις της Χαμάς, όπως η σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, η οποία στοίχισε στον εβραϊκό λαό.

Ο Ισραηλινός Στρατός δρούσε ενεργητικά, χτυπώντας πάνω από 150 τρομοκρατικούς στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας την Κυριακή. Εκτός από τα χρήματα, πολλά όπλα ανακαλύφθηκαν σε διάφορες επιχειρήσεις, περιλαμβανομένων εκρηκτικών και στρατιωτικού εξοπλισμού.

Η σταθερότητα στην περιοχή παραμένει εύθραυστη, καθώς ο Ισραηλινός Στρατός συνεχίζει τις επιδρομές κατά τρομοκρατικών στόχων, προστατεύοντας τη χώρα από επιθέσεις.

GBnilfrW4AA6ihH 550x1024 1
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top