Ν.Τραμπ για ρωσικό στρατό: Ο Biden Έχει ξεχάσει ότι νίκησαν τον Χίτλερ, νίκησαν τον Ναπολέοντα – Είναι μια στρατιωτική μηχανή

Ν.Τραμπ για ρωσικό στρατό: Ο Biden Έχει ξεχάσει ότι νίκησαν τον Χίτλερ, νίκησαν τον Ναπολέοντα – Είναι μια στρατιωτική μηχανή

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News παρουσία κοινού αναφέρθηκε στο ουκρανικό ζήτημα και στην εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο.

Αφού δέχθηκε μια σχετική ερώτηση από πολίτη, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε επικρίνοντας τη συνοριακή πολιτική του Μπάιντεν:

«Είμαστε άνθρωποι της λογικής. Χρειαζόμαστε σύνορα. Δεν μπορούμε να παρέχουμε βοήθεια σε ξένες χώρες που μας εχθρεύονται. Αν δείτε τα νούμερα, δισεκατομμύρια ή ακόμα και τρισεκατομμύρια δολάρια πηγαίνουν σε ξένη βοήθεια, αλλά δεν προστατεύουμε τα δικά μας σύνορα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε πιθανή εξέλιξη της κατάστασης στην Ουκρανία αν ήταν στο προεδρικό αξίωμα:

«Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν θα είχε συμβεί (σ.σ. ο πόλεμος) αν ήμουν εγώ πρόεδρος. Ο Πούτιν δεν θα το είχε κάνει για δύο λόγους: Πρώτον, του είπα ‘μην το κάνεις’. Και δεν θα το έκανε ποτέ. Και ο άλλος λόγος ήταν ότι οι τιμές του πετρελαίου ήταν χαμηλές. Στα 40 δολάρια το βαρέλι δεν λειτουργεί αυτό. Στα 100 δολάρια το βαρέλι όμως έκανε μία περιουσία από αυτόν τον πόλεμο».

Παράλληλα, προκάλεσε εντύπωση η φράση του Ν.Τραμπ σχετικά με τον ρωσικό στρατό και τον Τ.Μπάιντεν:

«Νίκησαν τον Χίτλερ, νίκησαν τον Ναπολέων. Είναι μια στρατιωτική μηχανή».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top