Αγρότες προσπάθησαν να διαλύσουν τον κλοιό της αστυνομίας στις Βρυξέλλες - Εντάσεις καταγράφηκαν στο σημείο (βίντεο)

Αγρότες προσπάθησαν να διαλύσουν τον κλοιό της αστυνομίας στις Βρυξέλλες – Εντάσεις καταγράφηκαν στο σημείο (βίντεο)

Σήμερα στις Βρυξέλλες διεξάγεται η συνεδρίαση των υπουργών Γεωργίας των 27 χωρών της ΕΕ.

Επί του παρόντος, στις Βρυξέλλες όπου διεξάγεται η συνεδρίαση των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει ένταση με αγρότες που έχουν στήσει τα τρακτέρ τους στο κέντρο της πόλης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εμποδίσουν την πρόοδο των αγροτών, αλλά εκείνοι είναι αποφασισμένοι να διακόψουν το κλοιό των αρχών και να πλησιάσουν το κτίριο όπου διεξάγεται η συνεδρίαση των υπουργών Γεωργίας.

Οι αγρότες, οι οποίοι έχουν φθάσει στο κέντρο των Βρυξελλών φέρνοντας καρότσες γεμάτες χώμα, άχυρα και κοπριά, βάζουν φωτιές σε λάστιχα, με την αστυνομία να επιχειρεί να τις σβήσει χρησιμοποιώντας πυροσβεστικά οχήματα.

Η αστυνομία έχει κλείσει από νωρίς το πρωί τους παρακείμενους δρόμους προκειμένου να αποτρέψει την προσέγγιση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την “ιστορική”, όπως αναφέρθηκε, αγροτική κινητοποίηση στη βελγική πρωτεύουσα στις 1η Φεβρουαρίου, όταν πάνω από 1.300 τρακτέρ πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, οι αγρότες επιστρέφουν σήμερα για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη ανταπόκρισης από τις ευρωπαϊκές αρχές.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top