Η αντιπολίτευση ζητά πρόσβαση στη δικογραφία του ανακριτή Λάρισας στα Τέμπη

Έγκλημα Τεμπών – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕ: Η Δικαιοσύνη έχει όλο το ηχητικό υλικό από τις 3 Μαρτίου 2023

“Δεν πραγματοποιήθηκε καμία έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ, δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.”

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, παρείχε διευκρινίσεις σχετικά με τις ηχογραφήσεις που αφορούν το έγκλημα στα Τέμπη.

“Η δικαιοσύνη έχει στη διάθεσή της το ηχητικό υλικό για το δυστύχημα στα Τέμπη από συνομιλίες στις 3 Μαρτίου του 2023 ανάμεσα σε Παλαιοφάρσαλα και Λάρισα, καθώς και στις 15 Μαρτίου του 2023, όταν αξιωματούχοι αστυνομίας συλλέξανε υλικό από ανακριτικές αρχές στην Καρόλου. Ζητήθηκαν καταγραφές για ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα του δυστυχήματος από περισσότερους σταθμούς,” δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

“Χθες, επανήλθαμε με την εισαγγελέα και 3-4 εξειδικευμένους υπαλλήλους από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με εντολή του Εφέτη ανακριτή Λάρισας, για να αποκτήσουμε τους σκληρούς δίσκους από το σύστημα καταγραφής,” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι “δεν έγινε καμία έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ,” και υπογράμμισε ότι “δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και είμαστε πάντα στη διάθεση των αρχών.”

Υπενθυμίζουμε ότι ένα δημοσίευμα αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια εισβολής στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στο σταθμό Λάρισας, από όπου και κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι με τα πρωτότυπα ηχητικά τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top