Ανεξαρτητοποίηση και του Γιάννη Δημητροκάλλη από τους «Σπαρτιάτες» είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Μανούσου

Ανεξαρτητοποίηση και του Γιάννη Δημητροκάλλη από τους «Σπαρτιάτες» είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Μανούσου

Ανακοινώθηκε η αποχώρηση του βουλευτή ανατολικής Αττικής, Γιάννη Δημητροκάλλη, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των “Σπαρτιατών”.

Προηγουμένως, είχε προηγηθεί η αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Μανούσου.

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελία των Πρωτοδικών Αθηνών ζήτησε τη δίωξη 13 ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, για την υπόθεση των “Σπαρτιατών”. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά από καταγγελίες του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, σχετικά με πρακτικές “Greek Mafia” στο κόμμα.

Η εισαγγελέας, που επιμελήθηκε προσωπικά την προκαταρκτική έρευνα, ζήτησε τη δίωξη 11 βουλευτών του κόμματος, του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Κατσιβαρδά για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, του Ηλία Κασιδιάρη για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, καθώς και εναντίον του δικηγόρου Σ.Μ. για συνέργεια στην αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογών.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top