Κασσελάκης: Δηλώσεις για την υιοθεσία δύο αγοριών και η πρόθεση για νομοθετική ρύθμιση στην παιδική υιοθεσία από ομοφυλόφιλους

Κασσελάκης: Δηλώσεις για την υιοθεσία δύο αγοριών και η πρόθεση για νομοθετική ρύθμιση στην παιδική υιοθεσία από ομοφυλόφιλους

Κασσελάκης: Απάντηση στο θέμα της υιοθεσίας δύο αγοριών – Διευκρίνιση για την προθεσμία νομοθετικής ρύθμισης.

«Πρώτα από όλα ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και σε αυτόν τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Προφανώς δεν ήταν η πρόθεση μου και μπορώ να πω και εγώ έκτοτε, επειδή είναι τελείως διαφορετικό το πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η κουλτούρα από ότι στις ΗΠΑ, προφανώς έχω αναθεωρήσει και πολλά πράγματα».

«Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υπογραμμίζει, «ανεξαρτήτως φύλλου. Επομένως και κορίτσια».

«Ναι. Εννοείται. Αλλά το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα σημαίνει ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, αυτό σημαίνει ισότητα» συμπλήρωσε o Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Υπόσχεση για νομοθετική ρύθμιση ώστε να επιτραπεί η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top