Μαρινάκης: Όχι στα νέα μέτρα για αγρότες!

Μαρινάκης: Όχι στα νέα μέτρα για αγρότες!

Μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τα μέτρα της κυβέρνησης για τους αγρότες, ο Π.Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω μέτρα.

Οι αγρότες από την πλευρά τους, χαρακτηρίζουν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «σταγόνα στον ωκεανό» και ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις μετά την παρουσία τους με τρακτέρ στην έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας σε δελτίο ειδήσεων ξεκαθάρισε πως τα όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το αγροτικό είναι οριστικά και δεν προτίθεται να δώσει οτιδήποτε παραπάνω.
«Η κυβέρνησή μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν μπορεί άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας» τόνισε σχετικά. Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών σημείωσε: «Με δεδομένο τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

Scroll to Top