Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Σ. Κασσελάκη: Αναφορά στον γάμο του με τον Τ. Μπακμπέθ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Σ. Κασσελάκη: Αναφορά στον γάμο του με τον Τ. Μπακμπέθ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, πρόσφατα, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην Κρήτη το καλοκαίρι, απάντησε απλά: “Να πάτε και να γλεντήσετε”, ενώ σε ερώτηση για ευχές προς το ζευγάρι, απάντησε: “Καλή φώτιση για όλους μας”.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον πατέρα Αντώνιο μετά από αίτημά του, λέγοντας: “Ο αρχιεπίσκοπος συναντιέται με όποιον του το ζητήσει. Μου το ζήτησε ο πατέρας Αντώνιος και συναντηθήκαμε”.

Σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, δήλωσε: “Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η αλήθεια, αλλά θα τη μάθουμε. Παραμένει πάντα παιδί μου όπως και πολλοί άλλοι, και τον αγαπώ όπως ο πατέρας τα παιδιά του”.

“Ας ευχηθούμε να αναδειχθεί η αλήθεια και να δικαιωθούν όλοι, ή να βρεθούν σε δοκιμασία. Πρέπει να αγαπάμε κάθε άνθρωπο”, κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τον πατέρα Αντώνιο και την εξέλιξη της έρευνας για την Κιβωτό του Κόσμου.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top