Αγρότης αποκαλύπτει την υποκρισία της κινητοποίησης στο Σύνταγμα: «Ήρθαμε εδώ για βόλτες και γέλια»

Αγρότης αποκαλύπτει την υποκρισία της κινητοποίησης στο Σύνταγμα: «Ήρθαμε εδώ για βόλτες και γέλια»

Ένας αγρότης από την Αταλάντη κατηγορεί την εκδήλωση των αγροτών στην Αθήνα χθες ως «προσχεδιασμένη», καθώς τους χαρακτηρίζει λέγοντας: «Ήρθαμε εδώ για βόλτες και χαχαχούχα».

Οι μόνοι που επωφελήθηκαν από την χθεσινή συγκέντρωση των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας ήταν οι καφετέριες και τα καταστήματα, καθώς κυριάρχησε μια «εξωφρενική» ηρεμία που δημιούργησε την εντύπωση πως οι αγρότες είναι ικανοποιημένοι με την κυβέρνηση.

Χιλιάδες αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για ένα «άνευρο» αγροτικό συλλαλητήριο, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής τους σήμερα γύρω στις 11:00 π.μ.

Ο αγρότης από την Αταλάντη δήλωσε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ότι πέρασε όλο το βράδυ ξύπνιος.

«Πώς να κοιμηθώ; Έχεις δοκιμάσει ποτέ τη ζωή του αγρότη; Ο αγρότης δεν ξέρει την έννοια του ύπνου. Από το πρωί ως το βράδυ είμαστε στο χωράφι. Μας σταματά μόνο η βροχή και το χιόνι. Ακόμα και η μάνα μου γέννησε στο χωράφι μας».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους συναδέλφους του.

«Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά αισθάνομαι πληγωμένος. Αυτό που συνέβη δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πως μας προσβάλλουν. Όλοι εδώ απλά χαχαχούν. Αφήσαμε τα τρακτέρ μας για να κάνουμε βόλτες. Έτσι είναι ο αγρότης; Ήρθαμε εδώ για αγώνα. Γιατί είμαστε εδώ;».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top