"Μαζική επίθεση των Ρώσων κατά του Τσάσιβ Γιαρ από τα Βορειοανατολικά και τα Νότια"

“Μαζική επίθεση των Ρώσων κατά του Τσάσιβ Γιαρ από τα Βορειοανατολικά και τα Νότια”

Το μισό Ιβανίτσκι έχει πέσει στα χέρια των Ρώσων. Η επίθεση των Ρώσων ξεκίνησε στο μέτωπο του Τσάσιβ Γιαρ, με έφοδο στη νότια “πύλη” του, το προάστιο Ιβανίτσκι, και στο βόρειο άκρο της πόλης, στο προάστιο “Κανάλ”, προσπαθώντας να διεισδύσουν από δύο πλευρές.

Αυτή τη στιγμή, οι Ρώσοι έχουν καταλάβει τον βόρειο τομέα του Ιβανίτσκι και μάχονται από σπίτι σε σπίτι κατά μήκος της οδού Σοντοβάγια, που διασχίζει το προάστιο σε δύο μέρη.

Οι μάχες ήταν σκληρές όλη τη νύχτα, αλλά οι Ρώσοι, λαμβάνοντας ενίσχυση από την Αβντιίβκα (χιλιάδες Ρώσοι και ρωσόφωνοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν σε άλλα μέτωπα), επιτίθενται με μεγάλη αποφασιστικότητα, καθώς φαίνεται ότι ο επόμενος στόχος της ρωσικής διοίκησης είναι το Τσάσιβ Γιαρ.

Υπάρχει αισιοδοξία στους Ρώσους ότι η μάχη για το Τσάσιβ Γιαρ θα διαρκέσει λιγότερο από εκείνη της Αβντιίβκα και φυσικά του Μπάκχμουτ.

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τα ουκρανικά μέτωπα, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει μία προσωρινή «παύση» στα Ραμποτίνο, Βούλενταρ και Κουπιάνσκ, ενώ φαίνεται ότι οι Ρώσοι θα επικεντρωθούν στο Τσάσιβ Γιαρ.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top