Οργή Παλαιοχριστιανών με ακραία συνθήματα γεμάτα θυμό κατά της κυβέρνησης (βίντεο)

Οργή Παλαιοχριστιανών με ακραία συνθήματα γεμάτα θυμό κατά της κυβέρνησης (βίντεο)

Η σύλληψη του Μάνου Καλαϊτζιδάκη έχει προκαλέσει την οργή τους

Εξοργισμένες είναι οι κοινότητες των Παλαιοχριστιανών με την σύλληψη του Μάνου Καλαϊτζιδάκη ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία μέσα σε καλύβα δικής του κατασκευής.

Ακούστηκαν κυριολεκτικά ακραία συνθήματα κατά της κυβέρνησης (ειδικά κατά του πρωθυπουργού) αλλά η οργή των ανθρώπων αυτών έχει «ξεχειλίσει», καθώς νιώθουν ότι αντιμετωπίζονται χωρίς σεβασμό για τα πιστεύω τους και την επιλογή του τρόπου ζωής τους.

Για το παραπάνω φυσικά αποφάσισε να κάνει ρεπορτάζ και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου έστειλε συνεργείο με ρεπόρτερ στο σημείο ο οποίος επιχείρησε να δείξει αυτό που τα ΜΜΕ παρουσίασαν ως «λαγούμι» αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για έναν αυτοσχέδιο «διάδρομο» τον οποίο έσκαψαν μόνοι τους για να έχουν άμεση επαφή με την ρεματιά.

Βέβαια το ρεπορτάζ δεν πήγε καλά, καθώς με το που ξεκίνησε ένας Παλαιοχριστιανός απώθησε την κάμερα του ΑΝΤ1 και φώναζε. «Μετανοείτε αντίχριστοι» και το ακραίο σύνθημα «Μητσοτάκη τον π@!ρνε!ς».

Μάλιστα σε κάποιο σημείο χάθηκαν τα πλάνα με τον δημοσιογράφο να λέει «Μην τη χτυπάτε την κυρία, θα την κλείσουμε την κάμερα, είμαστε σε δημόσιο χώρο», με τη σύνδεση να κόβεται.

Στην κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο ζει έγκυος από την Άρτα – «Είμαστε και οι ίδιες μαίες και έτσι θα γεννήσω»

Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε το σπίτι της, 5 μηνών έγκυος

Στην κοινότητα των Παλαιοχριστιανών, μέσα στο λαγούμι που αποκαλύφθηκε στην Κόρινθο ζει και μια νεαρή γυναίκα που μάλιστα είναι έγκυος.

Η γυναίκα που είναι από την Άρτα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε το σπίτι της, 5 μηνών έγκυος, και βρέθηκε με τους υπόλοιπους στην κοινότητα παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

«Είμαι η ίδια μαία», λέει η κοπέλα στην Κορινθία

«Φύγαμε από την αστική κοινωνία και πήγαμε να κάνουμε ένα δικό μας τρόπο ζωής. Εγώ προσωπικά είμαι παντρεμένη και έγκυος 5 μηνών και ήρθα εδώ για να βοηθήσω την κατάσταση που ήταν πολύ άσχημη λόγω των αστυνομικών που ήρθαν. Στις κοινότητες τέτοιου τύπου υπάρχει συνεργασία, βοηθάμε η μία την άλλη».

Η νεαρή Σοφία μίλησε για την εγκυμοσύνη της και γιατί επέλεξε να ζήσει με αυτό τον τρόπο σε σχέση με τις ευκολίες που θα είχε στο σπίτι της με την τεχνολογία. «Δεν είπε κανένας ότι είναι δύσκολη η ζωή εδώ, είναι απλή αλλά όχι κουραστική. Η τεχνολογία δίνει κάποιες ευκολίες, αλλά είναι βαρετή. Μια έγκυος θέλει να αναπνέει καθαρό αέρα, να μην τρώει τις σαβούρες που τρώνε στην πόλη, αλλά αγνά υλικά σε ένα καθαρό περιβάλλον».

Όσον αφορά στο αν επισκέπτεται γυναικολόγο ή παίρνει κάποια φάρμακα για την εγκυμοσύνη, σημείωσε «Χρησιμοποιούμε εναλλακτικούς τρόπους, όπως τη βοτανική, και οι ίδιες είμαστε και μαίες. Έτσι και θα γεννήσω». Αναφορικά με την εκπαίδευση και το σχολείο η κοπέλα τόνισε ότι δεν θα στείλει τα παιδιά της σχολείο: «Διαφωνώ με την ελληνική εκπαίδευση έχω τα δικαιώματα της μειονότητας, άρα και δεν θα τα πάω στην ελληνική εκπαίδευση».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top