Καταστράφηκε στην Ουκρανία από Ρώσους Spetsnaz τρένο που μετέφερε ελληνικά πυρομαχικά των 155 χλστ.!

Καταστράφηκε στην Ουκρανία από Ρώσους Spetsnaz τρένο που μετέφερε ελληνικά πυρομαχικά των 155 χλστ.!

Eίχαν αδειάσει τις αποθήκες στις Κεχριές της Κορίνθου

Ενα τρένο που μετέφερε ελληνικά βλήματα πυροβολικού των 155 χλστ. από τις ελληνικές αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές καταστράφηκε από ρωσόφωνους και Ρώσους Spetsnaz στo χωριό Σερέμπρια στην περιοχή της Βινιτσκά της Ουκρανίας.

To τρένο είχε ξεκινήσει από την Ρουμανία, όπου κατέληξαν τα ελληνικά πυρομαχικά (περίπου 7.000 τόνοι) που αφαιρέθηκαν από τις ελληνικές αποθήκες.

Οι ρωσόφωνοι και οι Ρώσοι κομάντο είχαν παγιδεύσει με εκρηκτικά τις γραμμές από όπου θα διερχόταν τα τρένο, το οποίο το παρακολουθούσαν από την Ρουμανία με δορυρικές φωτογραφίες.

Οι δορυφόροι κατέγραψαν τις νταλίκες με τα ελληνικά πυρομαχικά να φτάνουν στο σημείο φόρτωσης και εν συνεχεία ειδικά τρένα να αφικνούνται στην περιοχή και να φορτώνουν το τα πυρομαχικά των 155 χλστ. τα οπία σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ελληνικού υπουργείου ήταν ή ληγμένα ή κοντά στο όριο λήξης της ζωής τους.

Για τα πυρομαχικά καταβλήθηκαν ποσά στην Ελλάδα από το κοινό ταμείο της ΕΕ.

«Η αποθήκη των πυρομαχικών βρίσκεται στις Κεχριές, γιατί υπάρχει παραλία με την οποία διευκολύνεται η φόρτωσή τους για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με την πρόσβαση από τα αρματαγωγά να είναι ευκολότερη» αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top