Συγκλονίζουν οι εικόνες με τους Ρώσους ορθόδοξους μαχητές να προσεύχονται

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τους Ρώσους ορθόδοξους μαχητές να προσεύχονται

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τους Ρώσους ορθόδοξους μαχητές να προσεύχονται και εν συνεχεία να εξορμούν και να διαλύουν την ουκρανική άμυνα στο Χρόμοβι.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο διοικητής των ρωσικών ειδικών δυνάμεων προσεύχεται μαζί με τους στρατιώτες του πριν την έναρξη επίθεσης κοντά στη Χρόμοβι.

Το Χρόμοβι καταλήφθηκε πριν από μερικές ημέρες και έκτοτε ο δρόμος άνοιξε, τόσο για το Τσάσιβ Γιαρ όσο και για Κραματόρσκ-Σλαβιάνσκ.
Η πρόοδος των ρωσικών δυνάμεων ήταν σημαντική καθώς μέσα σε 20 ημέρες προέλασαν καταλαμβάνοντας δεκάδες προπύργια, σημεία βολής και παρατήρησης του ουκρανικού Στρατού δείγμα της κατάρρευσης του μετώπου για το Κίεβο και της έλλειψης πυρομαχικών.
Είναι φανερό, ότι η ουκρανική αντεπίθεση στοίχισε περισσότερο στους Ουκρανούς παρά στους Ρώσους.
Βασικά στοίχισε εξολοκλήρου στους Ουκρανούς.
Η ρωσική διοίκηση το εκμεταλλεύτηκε, χτυπώντας εκεί που δεν το περίμενε ο ουκρανικός Στρατός, στο μέτωπο του Μπάκχμουτ. Η χειμερινή αντεπίθεση των ρωσικών ΕΔ είναι πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα.

Η κατάληψη του Χρόμοβο συμβολίζει τη μετάβαση του ρωσικού στρατού από την άμυνα στην επίθεση κατά της Ουκρανίας. Παρά τις προσδοκίες των δυτικών χωρών, η ρωσική οικονομία δεν κατέρρευσε κάτω από τις κυρώσεις, ενώ ο Πούτιν ανακηρύσσεται νικητής στον πολεμικό χώρο. Η ανεργία είναι χαμηλή, η κατασκευαστική βιομηχανία σημειώνει ρεκόρ, και οι Ρώσοι δείχνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν την παγκόσμια επιρροή της χώρας. Ο Πούτιν θεωρεί ότι η Ρωσία έχει ανακτήσει την κυριαρχία της ως παγκόσμια δύναμη, ενώ οι δυτικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη διαχείριση της κρίσης.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top