Μ. Χαραλαμπίδης: Τελικά ο Μητσοτάκης έκανε το λάθος καθόσον δεν παρακολούθησε πολύ προσεκτικά τι λέει η κοινωνία

Μ. Χαραλαμπίδης: Τελικά ο Μητσοτάκης έκανε το λάθος καθόσον δεν παρακολούθησε πολύ προσεκτικά τι λέει η κοινωνία

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

Πέντε κόμματα μείναν με 176 βουλευτές συνολικά.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Τόσο το μέγεθος της οπισθοδρόμησης και της αμορφωσιάς που χαρακτήρισε το μυστήριο του γάμου δικαίωμα. Τα τρία κόμματα της καλοαναθρεμμένης κοσμοπολίτικης νεοταξικής «αριστεράς» παρουσιάστηκαν χθες στην Βουλή με ένα ξύλινο λόγο ηθικών δακρύων και αφορισμών, ένα λόγο πολιτικής αυθάδειας, στιγματισμού των αντιπάλων και αφορισμού.

Το νέο-ναζιστικό λόγο της Νέας Τάξης που κομπάζει με ημιμάθεια και αυτοπροβάλλεται σαν «ενσαρκωτής» του «φωτός» και της «προόδου». Λόγο που λειτουργεί τρομοκρατικά, υπερασπίζοντας την εξουσία της κοσμοπολίτικης ομοιομορφίας. Τα δύο κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού, με συνολικό τότε ποσοστό 85%, στείλαν εκεί ψηλά στον ουρανό, μήνυμα ντροπής στους ιδρυτές τους Κωνσταντίνο Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι νομοποιητές του νομοσχεδίου, Νίκη, Σπαρτιάτες και Ελληνική Λύση που συμμετείχαν, έστω με αρνητική ψήφο, έπαιξαν σωστά το ρόλο τους όπως ακριβώς τους είπε ο σεναριογράφος. Με ύβρεις και φαγωμάρα μεταξύ τους, δώσαν την άθλια εικόνα του τάχα πατριωτικού χώρου που εκπροσωπούν. Βροντοφώναξαν ότι οι τίποτα δεν μπορούν να δώσουν προοπτική. Οι τοποθετήσεις του Κουτσούμπα και του Σαμαρά ήταν σε άλλο επίπεδο. Διέσωσαν την κοινοβουλευτική αξιοπρέπεια και τον πολιτικό ορθολογισμό.

Ακούγοντας ότι ειπώθηκε χθες στην Βουλή εμπέδωσα ότι υπάρχει μέγα πρόβλημα στις τάξεις της ΝΔ. Οι λέξεις συντηρητικοί, συντηρητικός πήγαιναν και έρχονταν. Κατάλαβα, αλλά κατάλαβαν ακόμα και οι πέτρες το γιατί δημιούργησε ο Μητσοτάκης τόσο ντόρο.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top