Εξεταστική για Τέμπη: Καλούν μάρτυρες από το 1997! Αποχωρεί το ΚΚΕ;

Αντιπρόεδρος Μηχανοδηγών: Τα είχαμε προβλέψει από την αρχή για την αλλοίωση των συνομιλιών στα Τέμπη

“Είναι αναγκαίο η δικαιοσύνη να διερευνήσει την ταυτότητα των ατόμων που διανέμανε τα ηχητικά CD τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερά πλευρά,” δήλωσε.

Ο αντιπρόεδρος των Μηχανοδηγών, Γιώργος Μανώλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το εξώδικο που κατέθεσαν εναντίον του ΟΣΕ μετά την αποκάλυψη της επεξεργασίας των συνομιλιών των συναδέλφων του σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών και την ύστερη διαρροή τους, επισήμανε ότι “τα είχαμε αναφέρει από την αρχή.”

“Είναι συγκλονιστικά τα γεγονότα που έρχονται στο φως καθημερινά, είτε μέσω δημοσιογραφικών αναφορών είτε με τη συζήτηση στη Βουλή, είτε με τις δηλώσεις του κ. Φλωρίδη. Αν κατάλαβα καλά, η ελληνική δικαιοσύνη δεν είχε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, στα οποία τελικά είχε πρόσβαση οποιοσδήποτε θέλησε να τα διανέμει και να τα διαρρέει κατά το δοκούν, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις για διευρυμένα ανθρώπινα λάθη, είτε αυτό αφορούσε τον σταθμάρχη είτε τους συναδέλφους μου,” είπε.

Και πρόσθεσε: “Φανταστείτε, υπάρχει έκθεση από την Εξεταστική Επιτροπή, η οποία πλειοψηφεί για παραβιάσεις του γενικού κανονισμού κίνησης για 7 περιπτώσεις, οι οποίες βασίζονται στις συγκεκριμένες συνομιλίες στις οποίες έχουν πρόσβαση όλοι εμείς.”

Στη συνέχεια, τόνισε ότι “θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαμε θέσει. Δεν έχουμε λάβει ακόμη απάντηση για το αν διενεργήθηκε έρευνα.”

Τέλος, ανέφερε: “Δυστυχώς, όπως φαίνεται και πάλι, δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία. Κατά τη διάρκεια όλου του περιστατικού, τίποτα δεν έγινε με τον ενδεδειγμένο τρόπο όσον αφορά τα πρωτόκολλα. Τα άτομα συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο. Η δικαιοσύνη πρέπει να αναζητήσει τα άτομα που διανέμανε τα ηχητικά CD και από τις δύο πλευρές.”

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top