Επεισόδια στην Αριστοτέλους: Εκρηκτική αντίδραση λόγω του νόμου για ΛΟΑΤΚΙ+ - Οι αλλοδαποί τους μισούν – Οι ημεδαποί τους εχθρεύονται

Επεισόδια στην Αριστοτέλους: Εκρηκτική αντίδραση λόγω του νόμου για ΛΟΑΤΚΙ+ – Οι αλλοδαποί τους μισούν – Οι ημεδαποί τους εχθρεύονται

Πως ξεκίνησαν οι συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών και δύο ατόμων τρανσέξουαλ.

Οι εντάσεις στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με τις έντονες αποδοκιμασίες νεαρών προς δύο άτομα τρανσέξουαλ το βράδυ του Σαββάτου, αποτελούν μια ένδειξη του εκρηκτικού μείγματος που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία.

Η κυβέρνηση έχει αναδείξει το μίσος και πρέπει να κατηγορηθεί για “προπαγάνδα μίσους” εναντίον των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, καθώς επέβαλε στη συντριπτική πλειοψηφία μια μειοψηφική απόφαση που εκφράζει μόνο λίγους και παραβιάζει το κοινωνικό συναίσθημα.

Οι εντάσεις ξεκίνησαν με την εμφάνιση των δύο τρανσέξουαλ στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου, σύμφωνα με μία εκδοχή, αντιλήφθηκαν ομάδα αλλοδαπών που βρίσκονταν εκεί και άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν, ενώ, σύμφωνα με μία άλλη, προσπάθησαν να φλερτάρουν με ορισμένους από αυτούς.

Σημειώνεται ότι 12 από τους 21 συλληφθέντες είναι αλλοδαποί από διάφορες χώρες, οι οποίοι είτε είναι γόνοι παράνομων μεταναστών είτε έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Αυτό που απορρέει από τις εντάσεις είναι η “ποιότητα” της κοινωνικής αναταραχής που προέκυψε από την επικύρωση του νόμου για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Αυτό γιατί είναι εμφανές ότι μια μειοψηφία επέβαλε – μέσω νόμου – την υποχρέωση στην πλειοψηφία, καταλήγοντας σε κοινωνική αντιπαράθεση.

Αυτό, δυστυχώς, είναι το αποτέλεσμα του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Καθώς όμως σε αυτήν την κοινωνική “εξίσωση” εμπλέκονται και οι αλλοδαποί, οι οποίοι όχι μόνο αντιπαθούν αλλά ουσιαστικά απορρίπτουν τη συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το αίσθημα αποστροφής των αλλοδαπών προς τους τρανσέξουαλ και, ενδεχομένως, να οδηγήσει σε εγκληματικές πράξεις στο μέλλον.

Και αυτοί είναι αλλοδαποί που προέρχονται από χώρες που όχι μόνο απορρίπτουν την ομοφυλοφιλία, αλλά ουσιαστικά την τιμωρούν με τη θάνατο και που είναι απόλυτα ανεξέλεγκτοι, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία τους στην Ελλάδα.

Έτσι, το παραπάνω περιστατικό δεν πρέπει και δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο: Είναι απλά η αρχή αυτού που ενδέχεται να ακολουθήσει στα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία.

Μια κοινωνία που δέχεται, και θα συνεχίσει να δέχεται, τόσο αλλοδαπούς που εισβάλλουν στη χώρα καθημερινά, όσο και την αύξηση της προπαγάνδας υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, δημιουργώντας έτσι δύο αντίθετους πόλους με το μέσο Έλληνα πολίτη να αγωνίζεται μόνο για την επιβίωσή του.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανεύθυνης πολιτικής της κυβέρνησης τόσο στο θέμα των παράνομων μεταναστών όσο και στο θέμα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, και κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Αλλά τότε, όπως μάλλον και τώρα, θα είναι πολύ αργά για να αποτρέψει κάποιος οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top