Κυψέλη: 19χρονος Γεωργιανός μαχαίρωσε το διευθυντή και χτύπησε με σφυρί ανήλικο μαθητή αφού πρώτα εισέβαλε στο Γυμνάσιο!

Κυψέλη: 19χρονος Γεωργιανός μαχαίρωσε το διευθυντή και χτύπησε με σφυρί ανήλικο μαθητή αφού πρώτα εισέβαλε στο Γυμνάσιο!

Ο ύποπτος συνελήφθη και φέρεται να επιθυμούσε να εκδικηθεί το θύμα εξαιτίας της έντονης διαμάχης μεταξύ του αδελφού του και του θύματος.
Την πρωία της Τρίτης, ένας 19χρονος από τη Γεωργία εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη και επιτέθηκε με μαχαίρι στον διευθυντή του σχολείου, τραυματίζοντάς τον, ενώ τραυμάτισε επίσης με σφυρί έναν άλλο μαθητή από τη Νιγηρία!
Ο δράστης είναι αδελφός ενός μαθητή.
Οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί, αλλά και οι δύο θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Γεννηματά.
Ο ύποπτος συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση οφείλεται στην έντονη διαμάχη μεταξύ του αδελφού του ύποπτου και του μαθητή από τη Νιγηρία.
Τα δύο παιδιά είχαν εμπλακεί σε έντονη κακοποίηση, και σήμερα ο μεγαλύτερος αδελφός αποφάσισε να αντιδράσει.

Ένας μαθητής που ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης του 19χρονου Γεωργιανού το πρωί της Τρίτης στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη, κατά τη δήλωσή του επεσήμανε πως ο δράστης “βγήκε με σφυρί, του άνοιξε το κεφάλι δεν ξέρω πόσες φορές”.

Αναφερόμενος στον αδελφό του μαθητή, ο οποίος εισέβαλε στο σχολείο και χτύπησε ένα αγόρι με σφυρί, το παιδί τόνισε πως “ήταν ήρεμος”, προσθέτοντας ότι κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάποιο επεισόδιο.

“Είχαν υπάρξει προηγούμενα αναμεταξύ Γεωργιανών και ενός αγοριού από την Αφρική, από την Πέμπτη, επειδή είχαν ξαναπαλέψει. Παρασκευή έγινε μια ένταση. Είχα την εντύπωση ότι είχαν ηρεμήσει. Όμως, σήμερα, ο αδελφός του ενός από τα παιδιά, ο οποίος είναι ενήλικας, μπήκε μέσα στο σχολείο και χτύπησε τον μαθητή”, ανέφερε ο μαθητής – μάρτυρας.

“Ήταν ήρεμος, κανείς δεν περίμενε να υπάρξει επεισόδιο”, επανέλαβε μιλώντας για τον δράστη.

“Βγήκε με σφυρί, του άνοιξε το κεφάλι, δεν ξέρω πόσες φορές. Είχαν πέσει αίματα στο πάτωμα του σχολείου”, πρόσθεσε.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top