Οι διακεκριμένοι ιατροί Ηλίας Γάτος και Θανάσης Παπαπάνος απεβίωσαν απροσδόκητα! Οι ανήσυχοι συνάδελφοί τους επικοινωνούν με τον Σωτήρη Τσιόδρα για την κρίσιμη αποστολή των εμβολίων κατά της COVID-19.

Οι διακεκριμένοι ιατροί Ηλίας Γάτος και Θανάσης Παπαπάνος απεβίωσαν απροσδόκητα! Οι ανήσυχοι συνάδελφοί τους επικοινωνούν με τον Σωτήρη Τσιόδρα για την κρίσιμη αποστολή των εμβολίων κατά της COVID-19.

Ανήσυχο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό από όλη τη χώρα επικοινωνεί με ταραχή και οργή με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να λάβει εξηγήσεις σχετικά με τους απότομους θανάτους των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, έχοντας γνωρίσει πλέον την καταστροφική αποστολή των εμβολίων COVID-19!

Σύμφωνα με ανεπίσημους υπολογισμούς, πάνω από 300 Έλληνες ιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν αποβιώσει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν απροσδόκητα σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως ανακοπές καρδιάς, καρκίνο τελικού σταδίου, έρπητα ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά, και πολλά άλλα, κατά τη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας για τα εμβόλια κατά της COVID-19.

Τις τελευταίες ώρες, τρεις ανεξήγητοι θάνατοι ιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας.

Η πρώτη τραγωδία αφορά τον αξιότιμο Ορθοπεδικό και Διευθυντή της Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Θανάση Παπαπάνο, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο γιατρός αντιλήφθηκε έντονη δυσφορία το πρωί και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι ιατροί προσπάθησαν με κάθε προσπάθεια να τον σώσουν, χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν αγαπητός στην αγρινιώτικη κοινότητα.

Με τον ίδιο τραγικό τρόπο, παραμένει σε σοκ το Αγρίνιο με τα νέα της απώλειας του γνωστού γιατρού, κ. Θανάση Παπαπάνου, σε ηλικία 63 ετών.

Ο Θανάσης Παπαπάνος, που καταγόταν από την Αγία Σοφία του Θέρμου, υπηρέτησε για πολλά χρόνια στη θέση του Διευθυντή του χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου Αγρινίου και πρόσφατα στη θέση του Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής. Ανέλαβε επίσης ως εκλεγμένος πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ίδρυματος.

Ο παγκοσμίως γνωστός γυναικολόγος Ηλίας Γάτος αποχαιρετά τη ζωή απότομα.

Ας αναφερθούμε τώρα στον επίσης γνωστό γυναικολόγο, τον Ηλία Γάτο, ο οποίος έφυγε απροσδόκητα τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς επικρατούσε σιωπή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την υλοποίηση των εμβολίων και την επίσημη αφήγηση της πανδημίας.

Στο προφίλ της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, είδαμε την ακόλουθη λυπηρή είδηση για τον χαμό του παγκοσμίως γνωστού γυναικολόγου Ηλία Γάτου, ο οποίος βοήθησε χιλιάδες γυναίκες να γίνουν μητέρες.

Χθες έφυγε από τη ζωή ένας καλός άνθρωπος και ένας καλός επιστήμονας, ο γυναικολόγος Ηλίας Γάτος, ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει μητέρες χιλιάδες γυναίκες που είχαν χάσει την ελπίδα τους.
Ο άνθρωπος που τον “έτρεμε” η εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί δεν της άφηνε τα περιθώρια να τον ξεγελάσει.
Καλό ταξίδι στο φως, καλό πέρασμα στην αλήθεια και ας έχει καλή αντάμωση με όσους αγαπούσε και τους είχε χάσει.
Και κάπου εδώ, το άλμπουμ των αναμνήσεων μας γεμίζει με τις φωτογραφίες όσων μας γέννησαν, μας βάφτισαν, μας αγάπησαν, μας γλίτωσαν από το θάνατο…
Μας λείπετε πολύ… Αλλά πολύ…

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top