Οι λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται με νόμο της ΝΔ

Οι λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται με νόμο της ΝΔ

Όπως όλα δείχνουν και διαφαίνεται τόσο από Πακιστανικές σελίδες στην Ελλάδα αλλά και από νόμο που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2023, οι λαθρομετανάστες όχι μόνο νομιμοποιούνται πια με νόμο του κράτους που πέρασε η ΝΔ αλλά απολαμβάνουν και δωρεάν παροχές υγείας, την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πτωχεύουν!

Με τροπολογία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, που κατατέθηκε και υπερψηφίστηκε στην βουλή την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, η οποία προβλέπει πως μετανάστες τρίτων χωρών που διέμεναν χωρίς άδεια στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια παραμονής στην χώρα μας, έχουν το δικαίωμα να τους χορηγηθεί νόμιμη άδειας διαμονής από την Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και πλέον, με το άρθρο 4 απλοποιούνται οι προϋποθέσεις και όσοι έχουν μπει παράνομα στην Ελλάδα έως 30.11.23 και έχουν 3 αντί για 7 έτη στην χώρα μας αποκτούν ειδική άδεια διαμονής. Η κυβέρνηση δικαιολογεί την απόφασή της αυτή λέγοντας πως υπάρχει πίεση για εργατικά χέρια στην χώρα μας και κυρίως για εργάτες γης.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top