Αγρότες από Καρδίτσα και Φάρσαλα συνεχίζουν το μπλόκο στον Ε-65 - Νέος αποκλεισμός στο τελωνείο Ευζώνων

Αγρότες από Καρδίτσα και Φάρσαλα συνεχίζουν το μπλόκο στον Ε-65 – Νέος αποκλεισμός στο τελωνείο Ευζώνων

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για τον συντονισμό των δράσεων.

Οι αγρότες στην Καρδίτσα και τα Φάρσαλα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, παραμένοντας στο μπλόκο στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65.

Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για τη νέα ΚΑΠ, ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πόλη της Καρδίτσας στις 6:30 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν και αγρότες από τα Τρίκαλα, αναφέρθηκε στο ιστορικό συλλαλητηρίου στην Αθήνα, ενώ η συνάντηση των Θεσσαλών αγροτών με τον πρωθυπουργό ορίστηκε για μετά τις 10 Μαρτίου.

Σε νέο αποκλεισμό στο τελωνείο των Ευζώνων προχώρησαν οι αγρότες. Από τις 8 μ.μ. οι αγρότες, για μισή ώρα, απέκλεισαν το ρεύμα εισόδου για τα φορτηγά, με τέσσερα τρακτέρ και πεζή.

Στο επίκεντρο των εργασιών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βρίσκεται η πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για τον συντονισμό των δράσεων. Επιπλέον, εκφράζεται η επιθυμία να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έως τις 11 Μαρτίου, κυρίως για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Daniel”.

Στο μεταξύ, στο μπλόκο του Πλατυκάμπου έφτασαν τρακτέρ που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας, και στη συνέχεια ξεκίνησε η σύσκεψη των αγροτών.

Η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος κόμβου Πορταριάς, θα κλείσει την Παρασκευή από τις 7:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Τα μπλόκα στα Μάλγαρα και την Χαλκηδόνα μάζεψαν τα τρακτέρ και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στους Εύζωνες, όπου θα πηγαίνουν με τα οχήματά τους κάθε φορά που θα κλείνουν το σημείο.

Στο μπλόκο του Δερβενίου θα πραγματοποιείται συμβολικός αποκλεισμός καθημερινά μέχρι την Κυριακή από τις 1:00 μ.μ. έως τις 1:30 μ.μ.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top