Μ. Χαραλαμπίδης: Κίνηση Πολιτικής Σκηνοθεσίας: Αναλύοντας τις Φωτογραφίες και την Πολιτική Εξέλιξη

Μ. Χαραλαμπίδης: Κίνηση Πολιτικής Σκηνοθεσίας: Αναλύοντας τις Φωτογραφίες και την Πολιτική Εξέλιξη

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

Τέσσερεις μέρες μετά το δημοσίευμα του «Βήματος» της περασμένης Κυριακής, υπάρχουν τέσσερεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Φωτογραφία πρώτη: Ο βουλευτής Τρικάλων κύριος Μιχάλης Ταμήλος διαγράφεται από το κυβερνών κόμμα γιατί δηλώσεις του, που έκανε ή τον έβαλαν και έκανε, «πρόσβαλαν» τις οικογένειες των θυμάτων. Άρα η κυβέρνηση, που έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, «προστατεύει» τις οικογένειες, τις σέβεται και θέλει το καλό τους.

Φωτογραφία δεύτερη: Ανέλαβε δράση η Καρατζαφερική ακροδεξιά τριάδα που χτυπιέται και σκίζει τα ιμάτιά της σε βουλευτικά έδρανα και τηλεοπτικά πάνελ γιατί, λέει, την κυβέρνηση θέλουν να την ρίξουν τα «εκδοτικά συμφέροντα» και ο «εντολοδόχος» τους πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρουλάκης.

Φωτογραφία τρίτη: Τα τέσσερα κόμματα που υπογράψανε και στηρίζουν την πρόταση δυσπιστίας λειτουργούν ως ενιαία οργανωμένο και τηλεκατευθυνόμενο μπλοκ. Σε πρώτο πλάνο ποια άλλη, μα φυσικά η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Φωτογραφία τέταρτη: Οι δύο υπουργοί Παπασταύρου και Μπρατάκος βρέθηκαν υποτίθεται με μυστηκότητα στην βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά όλως παραδόξως ο σεναριογράφος ξερά τους έδωσε φόρα παρτίδα.

Κάθομαι βλέπω τις φωτογραφίες και απλοϊκά σκέφτομαι. Με τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν, την αποχή να είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ξεπεράσει το πενήντα αν όχι το εξήντα τοις εκατό, τον Μητσοτάκη να έχει σαπίσει και την «εναλλακτική» να βρίσκεται στον Στέφανο Κασσελάκη, που μπορεί να «χάνει» το βήμα αλλά την κεφαλή την στρίβει ολίγον «δεξιά», οι πρώτοι που θα θυσιαστούν για να επιβιώσει για όσο ακόμη χρειάζεται ο ήδη τελειωμένος Μητσοτάκης θα είναι οι Καρατζαφερικές ακροδεξιές πατερίτσες του. Ο λογαριασμός, μάλλον, είναι ήδη στο τραπέζι, οπότε κάποιος θα κληθεί να πληρώσει. Με την ευρωπαία εισαγγελέα να έχει αρχίσει να σκαλίζει την υπόθεση, «μοιράζοντας» πρόστιμα και οικονομικές «εγγυήσεις» στους εμπλεκόμενους, την κυρία Καρυστιανού να πράττει ό,τι απαιτούν οι συνθήκες και τη συντριπτική πλειοψηφία να απαιτεί «ευρωπαϊκή» και όχι «ελληνική» δικαιοσύνη μέσω υπογραφών, δεν αποκλείω να δημιουργηθεί κανένα κίνημα όπως αυτό των «αγανακτισμένων».

Οπότε, δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβω πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη «του Βήματος».

Σταματώ εδώ γιατί μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί και ποια θα είναι η συνέχεια. Περιμένω με ανυπομονησία πότε θα τραβήξουν το καζανάκι τα «επιχειρηματικά συμφέροντα» στέλνοντας τους ενόχους εκεί που πρέπει, και τον πάντα αθώο και ηρωικό ελληνικό λαό στα ουράνια.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top