«Αντάρτικο» Παναθηναϊκού για μέτρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεχτούμε» λέει ο Δ.Γιαννακόπουλος!

«Αντάρτικο» Παναθηναϊκού για μέτρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεχτούμε» λέει ο Δ.Γιαννακόπουλος!

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διαμηνύει ότι θα επιβάλει σκληρά μέτρα που θα αφορούν τις ομάδες και όσους από τους οπαδούς προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες, ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μία ανάρτηση στο Instagram που αποτελεί «αντάρτικο» στους σχεδιασμούς του Κ.Μητσοτάκη. Στη ανάρτησή του τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο τιμωρίας των ομάδων από τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση αύριο, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. «Εμείς σαν Παναθηναϊκός έχουμε φτιάξει στο ΟΑΚΑ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που τη ζηλεύει όλη η Ευρώπη και έρχονται παιδάκια και περνάνε ωραία. Όλοι ανεξαιρέτως σέβονται την προσπάθεια και έτσι έχουμε συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων σε περιβάλλον γιορτινό.Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων», έγραψε στο story που έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Από τη μεριά του ο Γιάννης Αλαφούζος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (νυν πλατφόρμα X) σχολίασε την ενημέρωση της UEFA για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς θεατές, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γράφει την λέξη «ντροπή».

GBDZ2DxXYAAd3v7
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top