Βορίδης και Σαμαράς τα…(δήθεν δεξιά) αναχώματα του Μητσοτάκη:

Βορίδης και Σαμαράς τα…(δήθεν δεξιά) αναχώματα του Μητσοτάκη:

Σε μία κρίσιμη συγκυρία για τον Ελληνισμό, μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αθήνα, όπου όλα δείχνουν πως πήρε ότι ήθελε και ζητούσε, ο μόνος που στάθηκε συνεπής στις θέσεις του και προειδοποίησε τον Κ.Μητσοτάκη πως δεν θα ανεχθεί παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα, είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.
Αντίθετα, ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς και ο νυν υπουργός Επικρατείας Μ.Βορίδης που παρουσιάζονται ως «διαφοροποιητές» για να κρατήσουν το δεξιό εκλογικό..μαντρί στη ΝΔ, δεν άρθρωσαν ούτε μία λέξη για τα όσα έγιναν, ή έστω για τα όσα φημολογούνται πως έγιναν.

Υποτίθεται πως ο Α.Σαμαράς είπε σε συνέντευξή του πως «είναι κακή ιδέα η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα».

Μετά όμως από την επίσκεψη, όπου ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλεσε την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη «τουρκική», ζήτησε «λύση» δύο κρατών στην Κύπρο και είπε πως ελπίζει να μην ξαναδεί dogfight (αναχαίτιση) στο Αιγαίο, ο Σαμαράς δεν είπε απολύτως τίποτα.

Τον ενόχλησε η επίσκεψη και όχι τα αποτελέσματά της;
Ο ίδιος είχε γράψει άρθρο προ δύο μηνών με το οποίο έλεγε ότι «διαφωνεί» με τον Κ.Μητσοτάκη για τις παραχωρήσεις σε Τουρκία.
Πού είναι τώρα; Γιατί δεν παίρνει θέση;
O υπουργός Επικρατείας Μ.Βορίδης, ο οποίος υποτίθεται πως εκπροσωπεί την δεξιά πτέρυγα εντός της ΝΔ, δήλωσε προ ημερών ότι «Θα παραιτηθώ εάν υποχρεωθώ να ψηφίσω το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».
Τώρα γιατί δεν είπε τίποτα;
Αντίθετα, με τα δύο στελέχη, ο Κ.Καραμανλής έλαβε θέση και είναι συνεπής με αυτά που λέει και υποστηρίζει.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top