Αποκάλυψη: Το σενάριο της ταινίας «20 ημέρες στη Μαριούπολη» των Όσκαρ αποδεικνύεται απάτη από την ίδια πραγματική πρωταγωνίστρια!

Αποκάλυψη: Το σενάριο της ταινίας «20 ημέρες στη Μαριούπολη» των Όσκαρ αποδεικνύεται απάτη από την ίδια πραγματική πρωταγωνίστρια!

Η ταινία που κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο ντοκιμαντέρ βρίσκεται υπό αμφισβήτηση.

Φαίνεται ότι η ταινία “20 Ημέρες στη Μαριούπολη” βασίζεται σε ψευδείς πληροφορίες, καθώς η πραγματική πρωταγωνίστρια, η Μarianna Vyshemirskaya, αμφισβητεί την ακρίβεια του σεναρίου.

Η Vyshemirskaya, μιλώντας στη Daily Storm, αναφέρει: “Ενώ αυτοί επιδιώκουν την προπαγάνδα, εγώ εργάζομαι για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Αυτή είναι μια επιδειξιομανής παρέλαση υποκρισίας”.

Επίσης, αρνείται ότι είδε ποτέ την ταινία ή έδωσε άδεια για τη χρήση της ιστορίας της. “Ασχολούμαι με πιο σημαντικά πράγματα: τη δουλειά, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και τον χρόνο που περνάω με αγαπημένα πρόσωπα”, προσθέτει.

Παρά ταύτα, η ταινία βραβεύτηκε με το Όσκαρ για το καλύτερο ντοκιμαντέρ.

Η Vyshemirskaya καταγγέλλει την υποκρισία του ντοκιμαντέρ, αλλά δεν σκοπεύει να αντιδράσει στη χρήση των πλάνων της στην ταινία. “Δεν ψάχνω λόγους για να αντιδράσω. Ενώ οι δυτικοί εργάζονται για την προπαγάνδα, εγώ εργάζομαι για να βοηθήσω τους ανθρώπους”, δηλώνει.

Πλέον, η Marianna Vyshemirskaya ζει στη Ρωσία και ασχολείται με εθελοντική εργασία.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top