Η ένωση των ομοφυλόφιλων, η πρόσφατη αλλαγή θέσης του Άδωνη, και ο αγώνας για την απόκτηση 72 ψήφων

Η ένωση των ομοφυλόφιλων, η πρόσφατη αλλαγή θέσης του Άδωνη, και ο αγώνας για την απόκτηση 72 ψήφων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω μιας πρωινάδικης συνέντευξης, ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στην προσέγγισή του σε ένα θέμα που έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, αναφορικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα της τεκνοθεσίας.

Αρχικά, παρουσιάζοντας μια αναποφασιστική στάση, δήλωσε ότι δεν είναι απολύτως αρνητικός για την ιδέα του γάμου των ομοφυλοφίλων. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του συμφώνου συμβίωσης, όπου αρχικά ήταν αντίθετος, αλλά στη συνέχεια αλλάξανε τα δεδομένα. Σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, επισήμανε ότι η συζήτηση γίνεται μεγαλύτερη απ’ ό,τι πρέπει.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την τεκνοθεσία, τόνισε ότι δεν υπάρχει γάμος χωρίς υιοθεσία και επιχείρησε να εντάξει τη συζήτηση στο πλαίσιο του Οικογενειακού Δικαίου. Εκτίμησε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου σε αυτό το θέμα.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στο πολιτικό περιβάλλον, καθώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει εσωτερικές πιέσεις από τους βουλευτές της. Οι εκπρόσωποι του κόμματος από την αντιπολίτευση έχουν ήδη δηλώσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων. Επιπλέον, παρατηρείται μια αυξανόμενη ανησυχία στους “γαλάζιους” βουλευτές, οι οποίοι εξετάζουν τη θέση τους στο θέμα.

Ο Γεωργιάδης, παρά τις αρχικές αντιφάσεις, προσπαθεί να παρουσιαστεί ως πρόθυμος να υποστηρίξει την πρωτοβουλία, ενώ η στάση των βουλευτών αναμένεται να επηρεάσει την τελική ψηφοφορία.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top