Κατέληξε ο αστυνομικός που είχε πληγεί από φωτοβολίδα στα Ρέντη

Κατέληξε ο αστυνομικός που είχε πληγεί από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον χώρο του γηπέδου “Μελίνα Μερκούρη” στους Ρέντη, κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έχασε τη ζωή του στις 27 Δεκεμβρίου. Ο νεαρός αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο αστυνομικός είχε υποστεί ακρωτηριασμό του ποδιού του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, και παρά τις προσπάθειες των ιατρών και των νοσηλευτών, δεν κατάφερε να επιβιώσει. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με την ΕΡΤ να επισημαίνει τη μοιραία εξέλιξη παρά τις προσπάθειες για τη σωτηρία του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού και στους συναδέλφους του. Καταδίκασε επίσης το δολοφονικό χτύπημα και υπογράμμισε την ανάγκη για αποφασιστική δράση κατά των υπευθύνων, καθώς και για μηδενική ανοχή στη βία σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας.

Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τον θάνατο του αστυνομικού με θλίψη, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο την εξιχνίαση και τη δικαιοσύνη για τον χαμένο αστυνομικό.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top