Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ της Ηλιούπολης έδιωξε τον Π. Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ. "Έξω από την εκκλησία οι βουλευτές - οπαδοί των ΛΟΑΤΚΙ+!"

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ της Ηλιούπολης έδιωξε τον Π. Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ. “Έξω από την εκκλησία οι βουλευτές – οπαδοί των ΛΟΑΤΚΙ+!”

Ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, απέκλεισε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, από μια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου των Αρκάδων, διότι ψήφισε υπέρ του γάμου μεταξύ ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ταυτόχρονα, ο Αρχιμανδρίτης υποδέχτηκε και συγχάρηκε τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, η οποία καταψήφισε το νομοσχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε οργή και αντιδράσεις.

Σε ανάρτησή του, ο πατέρας Σεραφείμ Δημητρίου γράφει:

«Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Agia Marina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Anna Karamanli.

Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια.

Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται».

1 1
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top