Σχεδόν Έτοιμοι οι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ για τις Ευρωεκλογές: Η Προετοιμασία Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ελευθέριο (Τέρρυ) Χατζηιερεμία

Σχεδόν Έτοιμοι οι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ για τις Ευρωεκλογές: Η Προετοιμασία Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ελευθέριο (Τέρρυ) Χατζηιερεμία

Με την προθεσμία των Ευρωεκλογών να πλησιάζει, οι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κόμματος, Ελευθέριο (Τέρρυ) Χατζηιερεμία, η ομάδα αναμένεται να ολοκληρώσει τις επικοινωνίες με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές έως τις 10 Απριλίου ώστε να ετοιμαστεί το ψηφοδέλτιο. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της παρουσίας τους στο πολιτικό τοπίο της Ευρώπης.

Η διαδικασία επιλογής υποψηφίων είναι ένα κρίσιμο στάδιο για κάθε πολιτικό κόμμα. Ωστόσο, η ομάδα του κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ φαίνεται να προχωρά με σταθερότητα και συνέπεια προς την ολοκλήρωσή της. Με τον Ελευθέριο (Τέρρυ) Χατζηιερεμία να έχει αναλάβει την ηγεσία, η διαδικασία φαίνεται να διεξάγεται με επιτυχία και οργάνωση.

Εκτός από την επιλογή των υποψηφίων, ένα άλλο κρίσιμο κομμάτι της προετοιμασίας είναι η επικοινωνία με τους εκλογικούς αντιπροσώπους. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Χατζηιερεμία, αυτές οι επικοινωνίες θα πραγματοποιηθούν αργότερα, λίγο καιρό πριν τις ευρωεκλογές. Αυτό θα επιτρέψει στο κόμμα να συντονιστεί με τους διάφορους εκλογικούς αντιπροσώπους και να διασφαλίσει ότι η διαδικασίες στα εκλογικά τμήματα με τα ψηφοδέλτια του κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ θα γίνουν σωστά.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top