Υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας για το έγκλημα των Τεμπών: Οι υπογραφές των Ελλήνων ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο

Υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας για το έγκλημα των Τεμπών: Οι υπογραφές των Ελλήνων ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο

Ο μεγάλος αγώνας της Μαρίας Καρυστιανού εξελίσσεται σε φωνή του λαού, που απαιτεί την τιμωρία των πραγματικών υπαιτίων.

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα που προήλθε από την πρωτοβουλία της Μαρίας Καρυστιανού, της μητέρας που έχασε την 20χρονη κόρη της στα Τέμπη και δίνει μια μεγάλη και αποφασιστική μάχη για τη δικαιοσύνη, καλώντας σε ευθύνη τους κυβερνητικούς και δημόσιους φορείς που φέρουν ευθύνη για την καταστροφή εκείνης της νύχτας.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε όλη τη χώρα σήμερα, στην μαύρη επέτειο των Τεμπών, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη δικαιοσύνης, ενώ ταυτόχρονα, ο αριθμός των υπογραφών στο change.org συνεχίζει να αυξάνεται.

Οι πολίτες απαιτούν την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και υπογράφουν για να μην θάβεται η αλήθεια στο σκοτάδι.

Σε ένα απόσπασμα από την πρόσκλησή της, η Μαρία Καρυστιανού τονίζει:

«Οι Έλληνες πολίτες ζητούν από τη Βουλή την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν υπάρχει ποινική ευθύνη για πολιτικά πρόσωπα.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων είναι άσχημη και αντίθετη προς την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας, αξίες για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί να προσφέρετε ένα ποσό, το οποίο είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο “Τέμπη 2023” αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέξτε να κοινοποιήσετε αντί για την κατάθεση χρημάτων, μέσω email επιβεβαίωσης, προκειμένου να είναι έγκυρη η υπογραφή σας».

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top