Σφοδρή επίθεση στο Μπέλγκοροντ από Ουκρανούς: Βίντεο καταγράφει τον βομβαρδισμό για να εμποδίσουν τους Ρώσους να ψηφίσουν

Σφοδρή επίθεση στο Μπέλγκοροντ από Ουκρανούς: Βίντεο καταγράφει τον βομβαρδισμό για να εμποδίσουν τους Ρώσους να ψηφίσουν

Οι Ουκρανοί εξαπέλυσαν έναν έντονο βομβαρδισμό στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ από τις πρώτες πρωινές ώρες, με σκοπό να εμποδίσουν τους Ρώσους πολίτες να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα για τις προεδρικές εκλογές!

Τα πρωινά βίντεο που κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο απεικονίζουν σκηνές χάους στο Μπέλγκοροντ και άδεια εκλογικά κέντρα, καθώς οι ψηφοφόροι αισθάνονται ανασφάλεια να προχωρήσουν σε αυτά.

Οι ουκρανικοί ΜLRS δεν επιλέγουν συγκεκριμένους στόχους, αλλά προβαίνουν σε αναίτιους βομβαρδισμούς, πλήττοντας ανεξέλεγκτα κατοικίες και οδούς σε μια προσπάθεια προκάλεσης πανικού.

Προηγουμένως, οι υποτιθέμενοι ρωσικοί “επαναστάτες” εξέδωσαν ανακοίνωση προς τους κατοίκους του Μπέλγκοροντ, ζητώντας να εγκαταλείψουν την πόλη εντός μιάμισης ώρας.

Ταυτόχρονα, οι ουκρανικές δυνάμεις που αποβιβάστηκαν χθες το απόγευμα με ελικόπτερα στην Κοζίνκα, στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, εξοντώθηκαν από τους Ρώσους, και δεν έχει καταγραφεί καμία εχθρική δραστηριότητα στην περιοχή.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top