Σόφι ιν’τ Βελντ για απάντηση Άρειου Πάγου: «Πρώτη φορά ανώτατο δικαστήριο κράτους μέλους της ΕΕ απαντά σε πολιτικό ψήφισμα»

Σόφι ιν’τ Βελντ για απάντηση Άρειου Πάγου: «Πρώτη φορά ανώτατο δικαστήριο κράτους μέλους της ΕΕ απαντά σε πολιτικό ψήφισμα»

Έκπληκτοι έχουν μείνει στην ΕΕ για την πρωτόγνωρη παρέμβαση του Αρείου Πάγου να απαντήσει στο ψήφισμα κόλαφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Σε ανάρτησή της η Ολλανδή ευρωβουλευτής και εισηγήτρια της PEGA, Σόφι ιν’τ Βελντ κάνει λόγο για «αξιοσημείωτη τροπή» ενώ τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που δικαστήριο κράτους μέλους παρεμβαίνει σε πολιτικά θέματα(!).

Σε μια αξιοσημείωτη τροπή των γεγονότων, σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδος, ο Άρειος Πάγος, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αφορά το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Προφανώς θα ακολουθήσει πιο αναλυτική αναφορά» αναφέρει η Σόφι ιν’τ Βελντ στο twitter και σημειώνει:
«Εξ όσων γνωρίζω, είναι η πρώτη φορά που ανώτατο δικαστήριο κράτους μέλους της ΕΕ απαντά σε πολιτικό ψήφισμα, σε μια ασυνήθιστη προσπάθεια δημόσιας παρέμβασης» καταλήγει η ιν’τ Βελντ.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top