Υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης προτείνει: Προσπάθεια απόκτησης των νησιών του Αιγαίου

Υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης προτείνει: Προσπάθεια απόκτησης των νησιών του Αιγαίου

Ο Νασούχ Μαχρουκί, υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της Κυριακής στην Τουρκία, εκφράζει την ελπίδα να κερδίσει το Μπεσικτάς, τη μεγαλύτερη συνοικία της Κωνσταντινούπολης, με το σύνθημα «Πάμε να ανακτήσουμε τα νησιά του Αιγαίου».

Επιπλέον, προτείνει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρέπει να εκδώσει εντολή στον Στρατό να επανακαταλάβει τα νησιά του Αιγαίου που έχει “καταλάβει” η Ελλάδα.

«Το AKP δεν κατάφερε να επιδείξει την αποφασιστικότητα που επέδειξε η Tansu Ciller σχετικά με τα νησιά. Ο αρχηγός του κράτους θα πρέπει να δώσει μια εντολή στον Στρατό, θα πρέπει να πει ‘πηγαίνετε και αποκτήστε αυτά τα νησιά’ και ο Στρατός θα μεταβεί σε αυτά τα νησιά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση: “Δεν θα υιοθετήσω εχθρική στάση για την κατάληψη των νησιών στο Αιγαίο από την Ελλάδα, θα σταματήσω την τουρκική Στρατιωτική παρέμβαση”.

Στη συνέχεια, οι νάρκες στη Συρία αφαιρέθηκαν και άνθρωποι από τη Συρία εισήχθησαν. Στη συνέχεια, αφαιρέθηκαν οι νάρκες στα σύνορα με το Ιράν και άνθρωποι από το Αφγανιστάν εισήχθησαν.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η Τουρκία κατευθύνεται προς ένα πολύ επικίνδυνο μέρος», δηλώνει ο Νασούχ Μαχρουκί, επιχειρώντας να αποσπάσει ψήφους από την εθνικιστική πτέρυγα των ψηφοφόρων της Τουρκίας.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top