Υστερική αντίδραση Σ. Κασσελάκη έπειτα από την πρόκληση του Α. Τσίπρα: «Βρείτε μου αντίπαλο, εμένα με έφερε ο λαός»

Υστερική αντίδραση Σ. Κασσελάκη έπειτα από την πρόκληση του Α. Τσίπρα: «Βρείτε μου αντίπαλο, εμένα με έφερε ο λαός»

Εκρηκτικές δηλώσεις από τον “υπό διάλυση” πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο 4ο Συνέδριο της παράταξης και εκεί προέβη σε “ανταπάντηση” προς τον Α.Τσίπρα, καθώς και προς όσους απαιτούν την παραίτησή του.

Χαρακτηρίζοντας την αντίδραση του ως υστερική, ο παρών πρόεδρος, υποχωρώντας σύμφωνα με τη συμπεριφορά των συντρόφων του, δήλωσε πως θα απευθυνθεί στη βάση του κόμματος, δηλαδή στα μέλη, ανακοινώνοντας έτσι την έναρξη εσωκομματικών εκλογών, με σκοπό να αναδειχθεί, και πάλι, νέος πρόεδρος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε επίσης: “Βρείτε μου αντίπαλο και ας ξεκινήσουμε, γιατί εμένα με έχει εκλέξει ο λαός”.

Ειδικότερα, πρόσθεσε: “Καταφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανακατάκτηση, ανασυγκρότηση και επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώντας σχήμα. Ως τη μοναδική απάντηση σε ένα φθαρμένο, διεφθαρμένο και ένθετο πολιτικό σύστημα. Δεν γίνομαι πρόεδρος υπό προθεσμία, και το έχω ήδη δηλώσει από την Τρίτη. Θα κριθώ – και πολύ αυστηρά – στις πρώτες εθνικές εκλογές“.

Σε συμπλήρωση, ανέφερε: “Ας είναι προφανές για όλους: Στην Αριστερά, οι υπονομευτές δεν καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις. Δεν το επιτρέπει η ηθική της Αριστεράς. Αν δεν είμαι εγώ αυτός που θα αντιμετωπίσει τους νέους επίδοξους υπονομευτές, κάποιος άλλος θα το κάνει. Εκείνοι θα τον αποκαλούν “ουρανοκατέβατο”, αλλά θα έχει εκλεγεί από την κοινωνία, όπως και εμένα“.

Στο τέλος, πρόσθεσε: “Δεν εξαρτώμαι από κανέναν. Μόνο από τον λαό. Ο λαός που στάθηκε στις σειρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Ας τελειώσουμε με τα μικρά πράγματα για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και ας πάμε“.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top