Η εταιρεία του Warren Buffett, Berkshire Hathaway, πούλησε μετοχές 23,6 δισ. δολαρίων φέτος, σε σχέση με την περσινή αγορά ύψους 48,9 δισ. δολαρίων

Η εταιρεία του Warren Buffett, Berkshire Hathaway, πούλησε μετοχές 23,6 δισ. δολαρίων φέτος, σε σχέση με την περσινή αγορά ύψους 48,9 δισ. δολαρίων

Η επενδυτική στρατηγική επικεντρώνεται σε πέντε κορυφαίες εταιρείες: Apple, Bank of America, American Express, Coca-Cola, Chevron.

Η Berkshire Hathaway, η εταιρεία του Warren Buffett, ανακοίνωσε τις αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο μετοχών της σε έκθεση 13F που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της SEC με καθυστέρηση.

Η εταιρεία πούλησε φέτος μετοχές αξίας 23,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ προηγουμένως είχε αγοράσει 48,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Το χαρτοφυλάκιό της επικεντρώνεται σε πέντε κορυφαίες εταιρείες, και παρά τις πωλήσεις, η Berkshire διατηρεί τη θέση της σε στρατηγικούς παίκτες όπως η Apple και η Bank of America.

Εντός του τρίτου τριμήνου, η εταιρεία πούλησε επίσης μετοχές αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ αγόρασε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια από τις δικές της μετοχές.

Η Berkshire διαχειρίζεται επίσης επιχειρήσεις όπως η Geico και η BNSF Railway, ενισχύοντας την επιρροή της στην αγορά. Μεταξύ άλλων εξελίξεων, η εταιρεία έκλεισε τον Σεπτέμβριο με ρεκόρ 157,2 δισ. δολάρια σε μετρητά και ισοδύναμα, ενώ οι μετοχές της αυξήθηκαν κατά περίπου 15% φέτος.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top