Β. Πούτιν για τον νόμο γάμου και υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ που εγκρίθηκε από την Βουλή: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να αγγίζουν τα παιδιά»! (Βίντεο)

Β. Πούτιν για τον νόμο γάμου και υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ που εγκρίθηκε από την Βουλή: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να αγγίζουν τα παιδιά»! (Βίντεο)

Κατήγγειλε την παράδοση των ανήλικων στα χέρια μη φυσιολογικών ατόμων.

Ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν, σε συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση, ερωτήθηκε για το αν θα υπάρξει γάμος και παροχή δικαιώματος υιοθεσίας μικρών παιδιών στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, όπως έκανε η ελληνική κυβέρνηση.

Η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: «Οι ΛΟΑΤΚΙ+ είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους, αρκεί να μην αγγίζουν τα μικρά παιδιά».

Η αποδοκιμασία προς το νομοσχέδιο που πέρασε από την ελληνική Βουλή είναι προφανής, ωστόσο, γενικότερα, αντιπροσωπεύει μια αντίσταση στην τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί σε πολλές χώρες της ΕΕ, στις ΗΠΑ και στο αγγλοσαξωνικό μπλοκ γενικότερα.

Το 2022, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε μια συνταγματική τροπολογία που απαγορεύει επίσημα τους γάμους ομοφυλοφίλων στη Ρωσία.

Η συγκεκριμένη απαγόρευση, που ορίζει πως ο γάμος πρέπει να γίνεται αποκλειστικά «μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας», είναι μια από τις πολλές συνταγματικές τροπολογίες που εγκρίθηκαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από ένα εθνικό δημοψήφισμα.

Τη Δευτέρα, ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε μια σαρωτική απαγόρευση της «θετικής απεικόνισης των σχέσεων των ομοφυλοφίλων σε βιβλία, ταινίες, μέσα ενημέρωσης και στο Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από την ηλικία».

Η απαγόρευση της «προπαγάνδας μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» επεκτείνει τον νόμο της Ρωσίας του 2013 που απαγόρευε την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top