Απειλές από άτομα του 19χρονου Γεωργιανού σε μαθήτρια: Καταλήγουν σε απειλές όσοι μιλούν για την επίθεση στην Κυψέλη

Απειλές από άτομα του 19χρονου Γεωργιανού σε μαθήτρια: Καταλήγουν σε απειλές όσοι μιλούν για την επίθεση στην Κυψέλη

Στην κατοχή του 19χρονου Γεωργιανού εντοπίστηκαν 2 μαχαίρια, 1 σφυρί και μια ποσότητα 6,5 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Μια μαθήτρια από το 41ο Γυμνάσιο της Κυψέλης, το πρωί της Τετάρτης (27/3), μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι άτομα που συνδέονται με τον 19χρονο Γεωργιανό, ο οποίος προηγουμένως μπήκε στο σχολείο και μετά από έντονη σύγκρουση με έναν 18χρονο συμμαθητή του, επιτέθηκε με σφυρί και στη συνέχεια μαχαίρωσε τον διευθυντή, απειλούν όσους μιλούν για το περιστατικό.

«Αρκετά άτομα που παρευρέθηκαν στο συμβάν και παρείχαν μαρτυρίες δέχονται απειλές από άτομα που σχετίζονται με τον κατηγορούμενο, υπό την απειλή να υποστούν βία» ανέφερε η μαθήτρια.

Περιγράφοντας το συμβάν της προηγούμενης ημέρας, η μαθήτρια ανέφερε: «Ενώ κατευθυνόμασταν προς τις σκάλες για να δούμε τι συνέβαινε, καθώς καθηγητές και μαθητές αργοπορούσαν να φθάσουν στις αίθουσες, είδαμε άτομα να ανεβαίνουν τρέχοντας και να κλαίνε. Όταν ρωτήσαμε τι συνέβαινε, μας ενημέρωσαν ότι ο αδελφός ενός συμμαθητή μας επιτέθηκε με μαχαίρι στον διευθυντή και χτύπησε με σφυρί έναν άλλο συμμαθητή».

«Ο δράστης, μετά την επίθεση, διέφυγε από τον όροφο που βρισκόμασταν, αλλά δεν μπορέσαμε να τον αναγνωρίσουμε» πρόσθεσε η μαθήτρια.

Ο 19χρονος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, εισέβαλε στο σχολείο όπου δεν είχε φοίτηση, πλησίασε τον 18χρονο με καταγωγή από τη Νιγηρία και τον επιτέθηκε με σφυρί, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Η επίθεση αντιλήφθηκε από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος επιχείρησε να προστατέψει τον μαθητή, ωστόσο ο 19χρονος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο σε υπόγειο χώρο του σχολείου και κατά τη προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος επιχείρησε να τους επιτεθεί με το μαχαίρι, χωρίς όμως να καταφέρει να τους πληγώσει.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Κατά τον έλεγχο του, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 2 μαχαίρια, 1 σφυρί και ποσότητα 6,5 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top