Νότια Αφρική: Απροσδόκητος θάνατος της Δρ. Βίκυ Τζένινγκς, υποστηρίκτριας των εμβολίων COVID-19, προκαλεί ερωτηματικά

Νότια Αφρική: Απροσδόκητος θάνατος της Δρ. Βίκυ Τζένινγκς, υποστηρίκτριας των εμβολίων COVID-19, προκαλεί ερωτηματικά

Ήταν ένα εξέχον μέλος της ιατρικής κοινότητας της Πρετόρια.

Θλίψη και στεναχώρια έχουν πλημμυρίσει τη Νότια Αφρική μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας νέας γιατρού χειρουργού, που έδωσε την τελευταία της πνοή στις 3 Μαρτίου.

Η Δρ. Βίκυ Τζένινγκς άφησε αυτόν τον κόσμο ξαφνικά λόγω ανακοπής καρδιάς. Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων κατά του COVID, δηλώνοντας πως “η παραπληροφόρηση κοστίζει ζωές – το εμβόλιο σώζει ζωές”.

Το ιατρικό κέντρο Netcare στο οποίο εργαζόταν προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

«Με βαθιά θλίψη, η Netcare αποτίνει φόρο τιμής στη διεθνώς σεβαστή και τοπικά αγαπημένη χειρουργό τραύματος Dr Vicky Jennings που πέθανε την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024.

Η Dr Jennings, η κλινική επικεφαλής στη χειρουργική τραύματος στο Netcare Milpark Hospital, ήταν η ενσάρκωση της ανιδιοτελούς, φροντίδας και αφοσιωμένης υπηρεσίας, αφιερώνοντας τη ζωή της ως χειρουργός στους ασθενείς της στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», λέει ο Dr Richard Friedland, διευθύνων σύμβουλος. της Netcare.

«Ευχαριστούμε για την εξαιρετική καριέρα της Dr Jennings και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά, τον σύντροφο και την οικογένειά της και σε όλους όσους την αγάπησαν.

Λάτρευε τη δουλειά της και αυτό που περιέγραψε ως προνομιακή ζωή της, επαινώντας συχνά τους συναδέλφους, τους ασθενείς, τους φίλους και τους αγαπημένους της που έκαναν το ταξίδι της εξαιρετικό».

Η Δρ Jennings σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια και στη συνέχεια χειρουργική στο Πανεπιστήμιο του Witwatersrand πριν ακολουθήσει το πάθος της να γίνει χειρουργός τραυμάτων τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο Δρ Jennings ήταν μέλος της Ένωσης Χειρουργών της Νότιας Αφρικής (ASSA) και της Εταιρείας Τραυμάτων της Νότιας Αφρικής (TSSA) και αναγνωρίστηκε διεθνώς από τη Διεθνή Ένωση Χειρουργικής Τραυμάτων και Εντατικής Θεραπείας (IATSIC). Πρόσφατα, έγινε μέλος της Αμερικανικής Ένωσης για τη Χειρουργική Τραύματος (AAST).

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top