Δήλωση του Dr. Chris Shoemaker: Το 20% των εμβολιασμένων εμφανίζουν μυοκαρδίτιδα και αναμένεται να εκλείψουν όλοι εντός δέκα ετών!

Δήλωση του Dr. Chris Shoemaker: Το 20% των εμβολιασμένων εμφανίζουν μυοκαρδίτιδα και αναμένεται να εκλείψουν όλοι εντός δέκα ετών!

“Οι εμβολιασμένοι επιβαρύνουν 46% περισσότερο την καρδιά τους για οκτώ μήνες!”

Ο Δρ. Κρις Σούμεικερ, Καναδός οικογενειακός ιατρός, αποκάλυψε ανησυχητικά ευρήματα σχετικά με τις καρδιακές επιπτώσεις των εμβολιασμών κατά του Covid-19, τα οποία δείχνουν ότι όχι μόνο υπάρχει συσχέτιση με την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων, αλλά ότι το φαινόμενο αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο!

Αναφέρει ότι μέχρι στιγμής το 20% των εμβολιασμένων έχει αναπτύξει μυοκαρδίτιδα λόγω Covid-19.

Οι προβλέψεις του είναι ακόμα πιο ανησυχητικές, καθώς αναφέρει ότι οι μισοί από εκείνους που αναπτύξαν μυοκαρδίτιδα θα πεθάνουν εντός πέντε ετών και οι υπόλοιποι εντός μιας δεκαετίας!

Σύμφωνα με αυτόν, αν αυτή η πρόβλεψη επαληθευτεί, θα πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αριθμό θανάτων παγκοσμίως.

Ο Δρ. Σούμεικερ έκανε ειδική μνεία στους θανάτους των αθλητών, οι οποίοι έχουν αυξηθεί σημαντικά μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Βασιζόμενος σε αυστηρή επιστημονική έρευνα, διεθνείς συνεργατικές μελέτες και προσωπικές παρατηρήσεις, ο Δρ. Σούμεικερ αναφέρεται στη δυνατότητα των εμβολίων Covid-19 να προκαλέσουν σημαντική καρδιακή καταπόνηση, η οποία μπορεί να σχετίζεται άμεσα με τα αιφνίδια θανατηφόρα περιστατικά σε αθλητές που έχουν εμβολιαστεί, όπως επισημαίνει.

Παρουσιάζοντας μια βασική μελέτη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Keio, το Mount Sinai, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την Ιατρική Σχολή McGovern, ο Dr. Shoemaker αναφέρει ότι η μελέτη αυτή εστιάζεται σε εμβολιασμένα άτομα για περίπου ένα έτος και τρεις μήνες και χρησιμοποιεί σαρώσεις PET για να μετρήσει την καρδιακή λειτουργία μετά τον εμβολιασμό.

Το κύριο εύρημα ήταν μια αύξηση 46% στον καρδιακό φόρτο εργασίας για τα εμβολιασμένα άτομα, υποδεικνύοντας έντονο στρες στην καρδιά!

Οι σαρώσεις PET δείχνουν υψηλότερη πρόσληψη γλυκόζης στις καρδιές των εμβολιασμένων σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους!

Αυτή η αυξημένη πρόσληψη υποδεικνύει ότι η καρδιά εργάζεται πιο σκληρά από το συνήθεις, κάτι που διατηρείται για έξι έως οκτώ μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Ο Δρ. Σούμεικερ επισημαίνει ότι αυτή η ανωμαλία μπορεί να εξηγήσει την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων.

Σε μια μελέτη με 1.000 συμμετέχοντες (300 μη εμβολιασμένους και 700 εμβολιασμένους), οι σαρώσεις PET έδειξαν έντονη διαφορά στην πρόσληψη γλυκόζης μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα εμβολιασμένα άτομα εμφάνισαν σημαντικά υψηλότερη πρόσληψη, με την καρδιά να φαίνεται τόσο σκοτεινή όσο και ο εγκέφαλος, που είναι γνωστός για την υψηλή πρόσληψη γλυκόζης.

Αυτή η διαφορά χρησιμοποιήθηκε για να απεικονίσει την υπερβολική καταπόνηση στις εμβολιασμένες καρδιές, με μέση αύξηση 46% στην επιβάρυνση και φλεγμονή σε όλη την εμβολιασμένη ομάδα.

Ο Δρ. Σούμεικερ, κλείνοντας την παρουσίασή του, μοιράζεται τις ανησυχίες του σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων στην υγεία της καρδιάς και επισημαίνει τις ανεπαίσθητες ένδειξης αθλητών που καταρρέουν κατά την διάρκεια αθλημάτων, αποδίδοντας αυτά τα περιστατικά σε καρδιακή καταπόνηση που προκαλείται μετά από εμβόλια.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top