Πρωτοφανής δήλωση Π.Μαντούβαλου: Αδύνατο να βασανίζεται ο Κ.Μητσοτάκης για μια δολοφονία

Πρωτοφανής δήλωση Π. Μαντούβαλου: Αδύνατο να βασανίζεται ο Κ.Μητσοτάκης για μια δολοφονία

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης την Τετάρτη (3/4), ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Μαντούβαλος, έκανε αναφορά στην τραγωδία των Αγίων Αναργύρων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι το γεγονός “χαλάει” τα πολλά καλά πράγματα που κάνει ο πρωθυπουργός και ότι δεν είναι δίκαιο να ενοχλείται για μια μόνο δολοφονία.

Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή, ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να ανησυχεί για το γεγονός ότι οι πολίτες σε αυτήν τη χώρα φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους ή ακόμα και να μείνουν μέσα τους, αναγνωρίζοντας ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατεύσει από τους εγκληματίες που απειλούν τη ζωή τους.

«Σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη.

Εγώ, ως Πέτρος Μαντούβαλος, πιστεύω στον νέο αρχηγό της Αστυνομίας και στη φυσική ηγεσία και στον υπουργό τον οποίο εμπιστεύομαι για την εμπειρία του και την ευαισθησία του. Αλλά στο τέλος τέλος και για την κυβέρνηση ρε παιδιά.

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός, να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή, μια δολοφονία στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό δεν το δέχομαι».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top