Ρόμπερτ Κιγιοσάκι για το 2024: «Έρχεται παγκόσμιο κραχ – Μην ψηφίσετε τους «πράσινους μαρξιστές»του Μπάιντεν στις ΗΠΑ»!

Ρόμπερτ Κιγιοσάκι για το 2024: «Έρχεται παγκόσμιο κραχ – Μην ψηφίσετε τους «πράσινους μαρξιστές»του Μπάιντεν στις ΗΠΑ»!

«Επενδύστε σε χρυσό, ασήμι και bitcoin για να επιβιώσετε από τη μεγαλύτερη συντριβή στην παγκόσμια ιστορία»..

Ο διάσημος οικονομολόγος Ρόμπερτ Κιγιοσάκι προβλέπει κι αυτός με την σειρά του, μετά τις Apollo Maangement και Morningstar, για το 2024 ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ για το οποίο καθιστά υπεύθυνη, αποκλειστικά την κυβέρνηση Μπάιντεν.
Καθώς το 2024 είναι έτος εκλογών, συμβούλεψε τους Αμερικανούς ψηφοφόρους «μην ψηφίσετε φιλελεύθερους υποψηφίους οι οποίοι θα μπορούσαν να περιγραφούν ως πράσινοι μαρξιστές» εννοώντας τους Δημοκρατικούς τους οποίους και θεωρεί ότι χειρότερο για την αμερικανική οικονομία και κατ’ επέκταση για την παγκόσμια οικονομία.

Το Bitcoin θα φτάσει τις 120 χιλιάδες δολάρια
Η πρώτη πρόβλεψη του Κιγιοσάκι επικεντρώνεται στο Bitcoin (BTC).
Η πρόβλεψή του βασίζεται στις ενέργειες των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) που αναμένεται να αποκαλύψουν ένα χρυσό κρυπτονόμισμα, συμβολίζοντας την πιθανή πτώση του δολαρίου ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον Κιγιοσάκι, το Bitcoin και τα πολύτιμα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων του χρυσού και του ασημιού, είναι έτοιμη να ωφεληθεί, καθώς οι επενδυτές θα ανακατευθύνουν κεφάλαια σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία ως απάντηση στον υψηλό πληθωρισμό και στην πτώση του δολαρίου.
Κατά την άποψή του, λοιπόν, το Bitcoin θα φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα και ειδικότερα στα 120.000 δολ.
Τα ομόλογα και οι μετοχές θα είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι
Ο Κιγιοσάκι δήλωσε ότι οι παραδοσιακοί επενδυτές, που διατηρούν χαρτοφυλάκια 60/40, δηλαδή 60% μετοχές και 40% ομόλογα, θα αντιμετωπίσουν σημαντικές απώλειες το 2024.

Αντ’ αυτού, πρότεινε μια ριζική μετατόπιση σε ένα χαρτοφυλάκιο 75% σε χρυσό, ασήμι και Bitcoin, με το υπόλοιπο 25% να επενδύεται σε ακίνητα ή μετοχές πετρελαίου.
Σύμφωνα με τον επενδυτή, αυτό το αντισυμβατικό μείγμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επενδυτές να αντιμετωπίσουν αυτό που περιγράφει ως «το μεγαλύτερο κραχ στην παγκόσμια ιστορία».
«Το 2024 οι επενδυτές 60/40 θα είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι.
Πριν κατεβείτε από το πλοίο, σκεφτείτε μια μετατόπιση σε 75% χρυσό, ασήμι, Bitcoin 25% μετοχές ακινήτων/πετρελαίου.
Αυτό το μείγμα μπορεί να σας επιτρέψει να επιβιώσετε από τη μεγαλύτερη συντριβή στην παγκόσμια ιστορία», είπε.
Οικονομική ύφεση
Η τρίτη πρόβλεψη του Κιγιοσάκι είναι, μια αυστηρή προειδοποίηση για την σοβαρότητα του επερχόμενου κραχ της αγοράς.
Απορρίπτοντας την ιδέα της ομαλής προσγείωσης, ο οικονομικός αναλυτής υποστήριξε ότι μια προσγείωση-συντριβή είναι πιο πιθανή και θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε πλήρη οικονομική ύφεση.
Αναφερόμενος στο προηγούμενο βιβλίο του, «Rich Dad’s Prophecy», που δημοσιεύτηκε το 2012, ο Κιγιοσάκι προέτρεψε τους επενδυτές να προετοιμαστούν για το χειρότερο.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top