Η Σάρα Χάρπερ (Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης - WEF) υποστηρίζει ότι η μείωση του πληθυσμού είναι θετική για τον πλανήτη

Η Σάρα Χάρπερ (Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης – WEF) υποστηρίζει ότι η μείωση του πληθυσμού είναι θετική για τον πλανήτη

Θεωρεί τη μείωση των ποσοστών τοκετού σε εύπορες χώρες υψηλής κατανάλωσης ως θετική εξέλιξη.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) προωθεί την έννοια της “ερήμωσης του πληθυσμού” ως επιθυμητή για τον πλανήτη, επικαλούμενο μια εξέχουσα σύμβουλο του WEF, την καθηγήτρια Sarah Harper του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η άποψή της επικεντρώνεται στη μείωση των ποσοστών γεννήσεων στις ευημερείς χώρες ως θετικό βήμα, με τη μείωση των γεννήσεων να θεωρείται ωφέλιμη για τον πλανήτη.

Η Harper επιχειρηματολογεί ότι η μείωση της γονιμότητας σε αυτές τις χώρες θα αντιμετωπίσει την υπερκατανάλωση και τις εκπομπές CO2, καθώς οι πλούσιες χώρες συνήθως έχουν υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα. Επιπλέον, αποκαλύπτεται μια συντονισμένη προσπάθεια για τον έλεγχο του πληθυσμού, με ανησυχίες για τις επιπτώσεις της ιδεολογίας αυτής.

Το άρθρο επισημαίνει ακόμη τη συνάφεια μεταξύ ατόμων που συνδέονται με το WEF και ακραίων απόψεων για τον έλεγχο του πληθυσμού, προειδοποιώντας για μια πιθανή παγκόσμια κρίση. Τέλος, αναφέρεται στο World Genome Project και τις ανησυχητικές εκτιμήσεις της Έκθεσης Deagel για μαζική μείωση του πληθυσμού σε παγκόσμια κλίμακα έως το 2025, προκαλώντας ανησυχίες για μια πιθανή σκοτεινή πραγματικότητα.

Screenshot 2023 12 12 at 12 51 03 Sarah Harper Oxford University WEF Η κατάρρευση του πληθυσμού είναι καλή για τον πλανήτη Κουρδιστό Πορτοκάλι
Screenshot 2023 12 12 at 12 51 12 Sarah Harper Oxford University WEF Η κατάρρευση του πληθυσμού είναι καλή για τον πλανήτη Κουρδιστό Πορτοκάλι
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top