Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί, λόγω της ασθένειάς του, υπέρ του πρίγκιπα Ουΐλιαμ και ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει

Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί, λόγω της ασθένειάς του, υπέρ του πρίγκιπα Ουΐλιαμ και ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει

Με τον βασιλιά Κάρολο να έχει διαγνωστεί με καρκίνο και η φειδωλή ανακοίνωση του παλατιού να επιδέχεται πολλών μεταφράσεων, οι λάτρεις των προβλέψεων βρίσκονται σε πυρετώδεις διαδικασίες.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα θυμήθηκαν την «προφητεία», προ διετίας, ενός χρήστη του twitter που δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη.
Σύμφωνα λοιπόν με την http://mirror.co.uk, ο χρήστης με το όνομα @logan_smith526
, τον Ιούλιο του 2022 είχε κάνει μια ανάρτηση που έγραφε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 θα πέθαινε η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας.
Ο ίδιος χρήστης εν συνεχεία ενημέρωσε με tweet που είχε κάνει ότι στις 28 Μαρτίου του 2026 ο βασιλιάς Κάρολος θα πεθάνει, σε ηλικία 77 ετών.
Έκτοτε, η ανάρτηση γέμισε από αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κλειδώσει τον λογαριασμό του και στη συνέχεια να τον απενεργοποιήσει.

Νοστράδαμος- Πρόβλεψη με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού:
Κι αυτοί που δεν κοιμούνται τα βράδια αν δεν ξεφυλλίσουν ένα βιβλίο και δεν διαβάσουν μια δυο το πολύ τρεις σελίδες του, έχουν πια χάσει τον ύπνο τους μελετώντας το βιβλίο του Ρέντινγκ για τον Νοστράδαμο, που φέρεται να είναι απίστευτα ακριβής σχετικά με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε ένα από τα κεφάλαιά του, που μιλάει για τον βασιλιά Κάρολο, έχει γράψει: «Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα πεθάνει, περίπου το 2022, σε ηλικία περίπου 96 ετών, πέντε χρόνια νεότερη από τη μητέρα της». Τέτοια ακρίβεια, ούτε ελβετικό ρολόι…

Οι αναφορές για τη μοναρχία – όπως τις ερμηνεύει ο Ρέντινγκ – ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Η άλλη σημαντική πρόβλεψη που έκανε είναι ότι, «…ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, κουρασμένος από τις επίμονες επιθέσεις τόσο στον ίδιο όσο και στη δεύτερη σύζυγό του 25 χρόνια από τον θάνατο της πρώτης του συζύγου, πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποφασίζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ…».
Και όταν πια εξαντλέι τα περί μοναρχίας, Καρόλου κ.τλ. ο Νοστράδαμος, δια της πένας του Ρίντινγκ προβλέπει ότι θα αρχίσει ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος το 2024! Αυτό μας έλειπε..

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top