Μ. Χαραλαμπίδης: Αποκαλύπτοντας τα παιχνίδια του Βελόπουλου και του Νατσιού - Πρόταση δυσπιστίας ως απάντηση στην εθνική τραγωδία

Μ. Χαραλαμπίδης: Αποκαλύπτοντας τα παιχνίδια του Βελόπουλου και του Νατσιού – Πρόταση δυσπιστίας ως απάντηση στην εθνική τραγωδία

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

Ο Βελόπουλος πριν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για τον Σαμαρά, κραύγαζε και ζητούσε από τον Καρατζαφέρη, να τον κάνει ρόμπα αν ακολουθούσε και αυτός τους αποστάτες Άδωνι Πλεύρη και Βορίδη.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Μέχρι σήμερα ο Βελόπουλος δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση για τα ανταλλάγματα που πήρε από τον Σαμαρά για να πάει και αυτός από τότε στην Νέα Δημοκρατία. Οι κατοικούντες εν Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά γιατί ο Βελόπουλος δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β΄ Εκλογική Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Όπως επίσης γνωρίζουν και το ποιοι και γιατί του φτιάξαν το κόμμα του. Το κόμμα του Βελόπουλου, ξεκάθαρα το διατυπώνω, είναι ένα φέουδο εγκεκριμένων υποτακτικών της κεφαλαιοκρατίας. Χθες σε άλλο ένα βρόμικο παιχνίδι, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο. του Βελόπουλου, Κωνσταντίνος Χήτας, χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας «προεκλογικό δώρο» του Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι είναι «100% συστημικός». Ο πάλαι ποτέ λοιπόν πεντακαθαρίδης Βελόπουλος χρεώθηκε από χθες το νέο του ρόλο από τον ίδιο σεναριογράφο.

Νέο ρόλο από τον ίδιο σεναριογράφο όμως, πήρε και ο έτερος σιτιζόμενους από την ΝΔ σεβάσμιος και αξιοπρεπής δάσκαλος Νατσιός. Και αυτός από τη μεριά του οφείλει μια πειστική απάντηση για το πόθεν έσχες του πακτωλού των χρημάτων που διασπάθισε στην προεκλογική του καμπάνια. Το κόμμα του Νατσιού, ξεκάθαρα το διατυπώνω, είναι και αυτό ένα φέουδο εγκεκριμένων υποτακτικών της κεφαλαιοκρατίας. Οι κατοικούντες εν Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά την αόρατη αρχή που τον κατευθύνει. Χθες σε άλλο ένα βρόμικο παιχνίδι, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο. του Νατσιού, Νικόλαος Βρεττός, είπε από το βήμα τη Βουλής πως «εμείς δεν μπορούμε να ενταχθούμε σε κανένα τόξο», προσθέτοντας ότι «εμείς αυτή την πρόταση δεν την πιστεύουμε, γιατί είναι ένα δεκανίκι για την κυβέρνηση».

Σήμερα ακόμα και ένας αποχαυνωμένος, κουρασμένος και χαμένος στην προπαγάνδα πολίτης, κατανοεί ότι στέκει και πρέπει να στηριχτεί η πρόταση δυσπιστίας.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, δίπλα στις υποψίες των πολιτών πως υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών, στέκεται η εδραιωμένη πεποίθηση ότι τα τρένα δεν λειτουργούν με ασφάλεια. Σήμερα το τείχος της προπαγάνδας έχει πάρα πολλές ρωγμές. Σήμερα φωτίζεται πλέον το επιτελικό κράτος των υποκλοπών και των διαρροών προσωπικών δεδομένων από έναν κομματικό κλόουν σε μια υποψήφια ευρωβουλευτή. Σήμερα φωτίζεται επίσης το επιτελικό κράτος που αντιμετώπισε την ακρίβεια με τρύπια καλάθια, σε μια χώρα χαμηλόμισθων, αφήνοντας ανεξέλεγκτα τα περιθώρια κέρδους των μεσαζόντων. Σήμερα φωτίζεται και το επιτελικό κράτος που καίγεται τα καλοκαίρια και πλημμυρίζει τους χειμώνες, όπως και τα προηγούμενα “μη επιτελικά κράτη” στην Ελλάδα. Σήμερα φωτίζεται το επιτελικό κράτος, του γρηγορόσημου και του ιδιώτη στο ΕΣΥ της δωρεάν υγείας. Σήμερα φωτίζεται το επιτελικό κράτος, που δεν έχει δώσει καμία λύση στη στέγαση. Σήμερα φωτίζεται το επιτελικό κράτος, που στο πρόβλημα το οποίο απειλεί το μέλλον της χώρας, το δημογραφικό, δεν έχει κανένα σχέδιο.

Σήμερα η κυβέρνηση, αντί να αφήσει την προπαγάνδα στην άκρη, αντί να λειτουργήσει ως υπεύθυνη εξουσία σε μια εθνική τραγωδία, αποδεικνύεται ότι έκανε επικοινωνιακή διαχείριση και έγινε ένα με τους ακραίους οπαδούς της, που ενοχλήθηκαν από τον θρήνο των συγγενών των νεκρών.

Σήμερα η πρόταση δυσπιστίας, είναι η πρέπουσα απάντηση στον αγώνα της Μάνας με Μ κεφαλαίο, που έχασε το παιδί της.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top